Project Life Album

by - mei 05, 2014

TROTS, TROTS, TROTS ben ik op mijn Project Life Album van 2013. Het album is echt super gaaf, mooi, fantastisch, geweldig geworden. Meer kan ik er niet over zeggen ;)


Van iedere week van 2013 heb ik een overzicht gemaakt van de belevenissen van ons gezin, zie hier, die overzichten heb ik bij de H.EMA aflaten drukken in een album met alle weken achter elkaar en ik kan niet anders zeggen dat het heel gaaf is geworden. Het was een flinke klus, helemaal toen ik nog tot in maart 2014 bezig geweest ben om alles af te ronden, maar het was het achteraf dubbel en dwars waard!

Helaas had ik me voorgenomen, omdat het zoveel werk was, om het niet meer te gaan doen, maar ik heb nu wel een beetje spijt. Met terugwerkende kracht de weken vullen gaat helaas niet meer, maar misschien dat ik iets per maand ga doen, per gelegenheid en bijvoorbeeld per vakantie, maar hoe of wat weet ik  nog niet. Ik ga er nog even over nadenken.

Genieten jullie in ieder geval even van de foto's van mijn prachtige album!

You May Also Like

3 Comments

 1. Wauuuuuw dit is echt super mooi

  gr hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi geworden! Ik doe ook PL digitaal en doe het ook niet voor elke week. Gewoon voor de leuke momenten, dan blijft het leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf geworden. Heerlijk om doorheen te bladeren. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: