Vakantie!

by - augustus 15, 2015

Onze vakantie zit er weer op, ik ben deze week alweer begonnen met werken en Martijn mag maandag weer beginnen. Net als vorig jaar gingen we naar de Belgische kust op een simpel maar fijn vakantiepark. Dit jaar gingen we vijf dagen langer en dat is ons heel goed bevallen. Wat is het er heerlijk daar en wat voelen we ons er thuis.


Bij deze een kleine impressie van onze heerlijke vakantie! (klik op de foto's voor een groter beeld)

Het park kenden we al redelijk goed, maar toch kwamen we weer nieuwe dingen tegen en konden we ons er goed vermaken bij goed en bij slecht weer.Toen we aankwamen stond er tegen over het park een grote circustent! Op dag twee brachten we een bezoek aan dit mooie circus.


Op een afstand van minuutjes tien minuutjes fietsen is het prachtige strand van Nieuwpoort, we hebben daar dan ook menig uurtje door gebracht bij goed en bij minder goed weer.


Ook stond ons vaste uitje naar Plopsaland in de Panne weer op het programma, een geslaagde dag met veel lol en nog meer plezier!


En natuurlijk waren onze waterratten verslaafd aan het zwembad, wat een sprongen hebben ze gemaakt en wat kunnen ze zich er goed vermaken. Dit jaar hadden we een onderwatercamera bij ons, de jongens maakte mooie filmpjes en foto's.Net als vorig jaar gingen we met de welbekende kusttram een dagje naar Oostende, waar we dit jaar voor het eerst de zandsculpturen van Disney bezochten. Dit was echt heel mooi en leuk.


Al met al weer een hele fijne vakantie met ook thuis nog een paar prachtige dagen met mooi weer en veel waterplezier!

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: