Vakantie!

augustus 15, 2015

Onze vakantie zit er weer op, ik ben deze week alweer begonnen met werken en Martijn moet maandag weer beginnen. Dit jaar gingen we weer naar de Belgische kust, net als vorig jaar (klikklik). Dit jaar gingen we 5 dagen langer en dat is ons heel goed bevallen! Wat is het er heerlijk daar en wat voelen we ons er thuis.

Bij deze een kleine impressie, (klik op de foto's voor een groter beeld);

Het park kende we al redelijk goed, maar toch kwamen we weer nieuwe dingen tegen en konden we ons er goed vermaken bij goed weer en bij slecht weer.


Toen we aankwamen stond er tegen over het park een grote circustent! Op dag 2 brachten we een bezoek aan dit mooie circus.

Op een afstand van  minuutjes 10 minuutjes fietsen is het prachtige strand van Nieuwpoort, we hebben daar dan ook menig uurtje door gebracht bij goed en bij minder goed weer.

Ook stond ons vaste uitje naar Plopsaland weer op het program, een geslaagde dag met veel lol en plezier!

En natuurlijk waren onze waterratten verslaafd aan het zwembad, wat een sprongen hebben ze gemaakt en wat kunnen ze zich er goed vermaken. Dit jaar hadden we echte onderwatercamera bij ons, de jongens maakte mooie filmpjes en foto's.
Net als vorig jaar gingen we met de kusttram een dagje naar Oostende, waar we dit jaar voor het eerst de zandsculpturen van Disney bezochten. Echt helemaal cool!

Al met al weer een hele fijne vakantie, met ook thuis nog een paar prachtige dagen met mooi weer en veel waterplezier!

You Might Also Like

1 reacties

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook