En door.......

by - april 07, 2016

Ken je dat? Dat je hoofd overloopt van dingen die je graag wil doen, maar dat er gewoon niet van komt..... Echt smoezen heb ik niet, maar op de een of andere manier kom ik er niet echt aan toe en dat ook nog eens voor langere periode.

Wil ik te veel? Het antwoord is een dikke: JA!! Maar het moet allemaal even een plekje krijgen en daar wil ik hard aan gaan werken. In ieder geval wil ik hier weer gaan bloggen over ons gezin, hobbies en huishouden.

We zijn druk met van alles en nog wat en ook zeker wat grote dingen, de moeite waard dus om weer eens leuk te gaan bloggen. Onze jongens doen het super goed en de jongste zit inmiddels op de kleuterschool. Twee schoolgaande kinderen geeft meer tijd voor mama.

Kortom one happy family en dat wil graag met jullie delen :)

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: