Verjaardagen

by - april 11, 2016

Voor de vaste lezers en volgers op facebook en instagram is het algemeen bekend, maart is onze feestmaand. Beide jongens vieren dan hun verjaardagen, kinderfeestjes en dit jaar zat daar het afscheid bij van de jongste van de peuterspeelzaal. Hier een overzicht:

Op woensdag 9 maart trakteerde de oudste bij de gymnastiekvereniging, een semi-gezonde traktatie van ontbijtkoek opgeleukt met een sticker van een van zijn favorieten mario-karakters.


Op zaterdag 12 maart vierde we de verjaardagen van de jongens samen voor familie en vrienden, het was een gezellig en geslaagd feestje. Ook dit feest was in het thema Mario en Luigi.Op maandag 14 werd hij dan echt zeven en trakteerde hij op school. Hij koos zelf de etenswaren voor de kinderen en juffen en meesters en mama verzon er iets leuks omheen, uiteraard in de stijl van Mario.Op woensdag 16 maart vierde de oudste zijn kinderfeestje, samen met 7 kinderen uit zijn klas gingen we naar Ballorig in Houten. Niet mama's eerste keus, maar het was een fijn en geslaagd feestje, ook voor papa en mama :)Op vrijdag 18 maart werd de jonsgte dan echt 4 jaar en nam hij afscheid op de peuterspeelzaal; waar hij andehalf jaar met veel plezier heeft gespeeld en geleerd. De traktatie was een tipitent, een van mama's meesterstukken, ik zal hier dan ook later nog en apart blog over plaatsen.En zo kwam er een einde aan onze feestjes en partijen, ging de jongste op maandag 21 maart volledig naar school en had mama lekker een weekje vrij om bij te komen en het huis weer op order te brengen.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: