Weekoverzicht 46; Spelen, Naamslinger, Toneel Spelen en intocht Sinterklaas.

by - november 23, 2016

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht!

Maandag
Na een heerlijk voldaan weekend, gaan we er vandaag weer tegen aan. Voor mij een normale werkdag en de jongens lekker naar school. Oma past op en luncht met de jongens bij ons thuis, papa is vandaag weer vroeg, dus haalt de jongens s' middags uit school. de jongste neemt een vriendje mee uit school.


Dinsdag
Weer een saaie werk- en schooldag, jongens blijven over en oma haalt ze op om drie uur. De oudste neemt zijn allerliefste vriendinnetje mee van school, hij was al dagen in zijn nopjes, omdat ze kwam spelen. Zo zoet ♥


Woensdag
Vandaag weer de saaie, altijd dezelfde, maar o zo fijne woensdagochtend voor mijzelf ;) 's Middags gaan we naar de gym en de fysio. Als we thuis komen maken we de verlanglijstjes voor de Sint om 's avonds in onze schoen te doen. De jongste begrijpt het niet helemaal en denkt dat hij alle kado's op zijn lijstje in zijn schoen krijgt en als het niet past, dan zet de Sint het er maar naast. Nou we zullen zien ;) 


Helaas voor de jongste houdt de Sint het gewoon bij een chocoladeletter dit keer.


Donderdag
Gelukkig viel het mee met de teleurstelling van de jongste en valt de chocoladeletter in goede aarde. Verder maken we ons klaar voor een nieuwe school- en werkdag, oma Tineke past vandaag op. In het vorige weekoverzicht zagen jullie dat ik weer een middagje slingers had zitten knutselen voor mijn webshop, één daarvan was voor ons pasgeboren achternichtje. Vandaag kreeg ik van haar moeder een super lief berichtje dat ze er heel blij mee waren!Vrijdag
Vandaag lekker thuis en de jongens een halve dag naar school, De oudste heeft vandaag de uitvoering van een toneelstuk waar ze al weken voor oefenen. Ik ga eerst hardlopen, douchen en doe nog wat in het huis houden. Om half twaalf mag ik met beide oma's bij het toneeldebuut van de oudste gaan kijken.


Na school lunchen we lekker lui voor de TV en daarna wordt er de hele middag met de achterbuurjongens gespeeld zowel binnen als buiten.

Zaterdag
In de ochtend gaan Martijn en de jongste nog een paar uurtjes klussen bij een vriend en de oudste en ik rommelen wat in huis. Om half twaalf komt er een vriendin met haar dochter en we vertrekken richting de haven, want vandaag komt de Sint aan bij ons in de stad.Nadat de Sint warm is onthaald, doen we thuis nog een bakkie en de kinderen spelen nog even. Daarna weer terug naar de orde van de dag, nog even snel naar de fietsenmaker en boodschapjes doen.  Na het eten drinken we gezellig nog thee en zetten onze schoen, papa gaat vanavond een avondje kaarten met vrienden.


Zondag
En lekker thuis dagje, we maken er echt een luie ochtend van en de jongens spelen met hun schoenkado, na de lunch brengen we nog even een bezoekje aan de Gamma om daarna weer snel huiswaarts te keren. Wat een storm zeg. de oudste en de achterbuurjongen trotseren deze storm nog om bladeren te gaan vegen, de kleintjes spelen lekker boven. De poezen hangen lekker binnen op onze tijdelijke provisorische vensterbank, we zijn een beetje aan het kijken, wat we graag willen, maar komen er niet helemaal uit. We hadden nu even een opzetje gemaakt om te kijken of het niet te overheersend wordt, dat valt reuze mee en vooral de katten vinden het geweldig.


Helaas voor hun, want deze opzet gaat het niet worden, bij de Gamma hebben we een nieuwe vensterbank (lees steigerplank) gehaald, dus ik hoop later meer.

Bedankt voor het lezen van ons weekoverzicht en hopelijk tot volgende week!


You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: