Weekoverzicht week 43

by - november 02, 2016

Hierbij alweer ons derde weekoverzicht, leuk dat je er weer bent om te lezen. En ik bied bij deze alvast mijn excuses aan voor het hoge Pokémon gehalte :)

Maandag
Mijn 2 wekelijkse part-time dag en de jongens gaan gewoon lekker naar school. Bij het ontbijt wordt er gevraagd of ik alsjeblieft Pokémon Go aan wil zetten tijdens het naar school lopen. We hoeven nog maar een Magikarp te vangen en dan kunnen we hem evolven (EINDELIJK!). Helaas we kwamen er geen tegen, maar als ik klaar ben met zwaaien bij de jongste loop ik er vol tegen aan , ik vang hem en gebaar nog even bij het raam dat ik hem heb. Zijn dag kan niet meer stuk.

De ochtend sport ik wat thuis en doe ik het een en ander in het huishouden en tussen de middag wordt gelijk de magikarp evolved. Na de lunch breng ik de jongens naar school en loop ik gelijk door naar de stad. De komende 2 weken staat er een kinderfeestje en 2 kinderverjaardagen op het program, dus ik zorg vast dat ik er klaar voor ben. 's Middags komt er van uit school een vriendje spelen bij de jongste.

Dinsdag
Normale werk- en schooldag, oma Bep zorgt vandaag voor de jongens, achteraf blijkt dat Martijn vroeg thuis is, dus oma Bep kan na dat de jongens s'middags weer naar school zijn, lekker naar huis.

Woensdag
Mijn vrije dag en ik breng de jongens in mijn hardloopkleding naar school om gelijk door te gaan voor een rondje. Het gaat weer niet helemaal lekker en ben blij als ik de 6 km aan kan tikken.
Vandaag leest Oma Tineke voor in de klas van de jongste, dit nog naar aanleiding van de kinderboekenweek met het thema opa's en oma's. Het was geweldig; zowel de kinderen als oma hebben genoten.'s Middags nemen we een vriendinnetje mee van school die bij de oudste op de gym zit, ze eet bij ons een broodje en gaat me naar de gym en brengen haar daarna weer naar huis. Als we haar hebben afgezet is het tegenwoordig bijna standaard dat we even Pokémon Go aanzetten en we doen een ontdekking; na de update van gisteren krijg je dubbele snoepjes en zijn er ineens heel veel Pokémon te vinden, we vangen zelfs een nieuwe Pokémon. Thuis google ik het één en ander en wat blijkt er is een speciaal Pokemon Go Halloween Event.Als we thuis zijn , komt Martijn net aanrijden, lekker vroeg. Hier maak ik gebruik van en ga toch nog even op pad voor nieuwe hardloopschoenen. Als ik geslaagd thuis kom, ga ik nog even een half uurtje alleen op pad voor de Pokémon, en wat blijkt; ik ben niet de enige. Het lijkt of iedereen na de update weer helemaal into Pokémon is. Bij thuiskomst kunnen de jongens nog een Pokémon evolven en zo zie je maar: weken ligt het een beetje op zijn gat en nu in 3 dagen tijd 3 nieuw Pokémon. s'Avonds kom ik lekker bij van Pokémon avonturen tijdens de yoga ;)


Donderdag
Normale werk- en schooldag, oma past op en de jongste neemt een vriendinnetje mee uit school om te spelen.


Na het werk doe ik de boodschappen en we eten lekker frietjes. s'Avonds kijken we de serie La Famiglia, deze serie is opgenomen in de stad waar wij wonen, dus dubbel zo leuk om te kijken.

Vrijdag
Vandaag is papa thuis en de jongste neemt weer een vriendje mee van school, hij heeft er zin in deze week. Aangezien we nog steeds in Pokémon-modus zijn, maak ik s'avonds samen met de jongens een lijst hoeveel candy we nog moeten per Pokémon om te evolven. Het is even een werkje, maar we hebben het in kaart en kiezen onze buddy.Zaterdag
Ik verwen mezelf sóchtends weer eens met een smoothie-bowl,  veel te lang niet gemaakt, maar zo lekker en aangezien de Alpro deze week in de aanbeiding was bij de Albert Heijn hadden we genoeg soja-yoghurt in huis. Zo lekker dit!


De jongste heeft vandaag een kinderfeestje en de oudste gaat met een vriendje mee naar de manege. Wij nemen het er van en gaan lekker met zijn tweeën lunchen bij Una Volta, een prachtig restaurant in een oud pand met prachtige oude details.


De jongen zijn beide rond 4 uur weer terug en maken er nog een relax-middag en avond van, ook al waren ze allebei heel erg moe, ik kreeg nog twee prachtige tekeningen van ze ♥
Zondag
Zondagochtend ga ik het toch nog een keer proberen, met mijn nieuwe schoenen loop ik de 2e generale voor het evenement waar ik eventueel volgende week aan mee ga doen. Het gaat een stuk beter, maar mijn ademhaling blijft een probleem. Ik geniet nog even van de mooie omgeving.


s's Middags gaan we nog even naar de vrijstadmarkt bij ons in de stad. Ondanks dat we door omstandigheden als gesplitst gezin gingen, was het wel even leuk. We drinken nog even een drankje met zijn vieren en de jongste en ik gaan nog even op Pokémen-jacht, het evenement loopt bijna af, dus we nemen het er nog even van. En met resultaat want vandaag evolven we weer een Pokémon. Wat ons deze week in totaal 5 nieuwe Pokémon opleverde, yes yes, er mogen vaker van deze events komen.

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: