Snoes Ziek

by - juni 12, 2005

Net met onze allerliefste Snoezepoes bij de dierenarts geweest...............Vanmiddag toen we om 15.00 weggingen niets aan de hand.........kom ik vanavond 19.00 uur is het in een keer een doodzieke kat. Heel erg sloom, 2 stapjes en hij ging weer liggen, trillen en als ik hem oppakte ging hij janken als een klein kind, echt heel errrug zielig. Gelijk de dierenarts gebeld en gelukkig konden we gelijk komen.

Het is zoiezo al een drama om met Snoes naar de dierenarts te gaan, dus dat was nog een drama erbij. Echt weer moeite gekost om dat beest uit zijn bakkie te krijgen, toch gelukt. Eerst ff temperaturen en wat denk je, 41 graden koorts, dat beestie was echt doodziek. Hij bleek een ontsteking bij zijn heupen te hebben, schijnbaar onstaan door een wondje. Hij kreeg een koortsverlagende spuit en we hebben anti-biotica kuurtje gehad. Volgend de dierenarts zal u nu iedere dag opknappen.

Al met al maak ik me flinke zorgen, ook al zegt de dierenarts dat ie zo weer de oude is, ik hoop het maar. Hij ligt nu lekker op de bank te slapen, kan die een beetje aan sterken, ik hou jullie op de hoogte.

You May Also Like

1 Comments

  1. Agossie, wat zielig.
    Geef hem maar een dikke knuffel extra van mij

    Veel liefs en sterkte van Myranda

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: