Weer De Oude!

by - juni 17, 2005

Nou gelukkig maar, Snoes is weer helemaal de oude. Maandagochtend al flink opgeknapt na een goede nachtrust, beetje sloom nog, maar s'avonds was ie weer helemaal de oude. Gelukkig maar....hij is sinds woesndag ook weer naar buiten, al merken we wel dat ie niet zolang wegblijft en echt heel dicht bij huis. Ook zijn vriendjes al een paar dagen niet gezien......maar dat komt wel weer. We zijn in ieder geval blij dat Snoes weer beter is.

You May Also Like

3 Comments

 1. Ik wilde je wat vragen.

  Om dit stuk even te lezen
  En een warm woordje achter te laten voor Jean-Luc.

  Hij kan het meer dan gebruiken ....

  Bedankt hiervoor, vanuit mijn hartje...[img]http://members1.chello.nl/~e.timmerman2/witte%20rozen/witte%20roos.gif[/img]

  Knuffel LaReina....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja, gelukkig dus dat ie weer opgeknapt is :), ik heb dat hier met sommige katten ook wel eens, heel vreemd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dat voorgaande berichtje kom ik ook overal tegen :o.......

  Maar wat ik wilde zeggen: wat een schattige kat heb je !
  Kom hier voor het eerst, dus verder heb ik nog niks gezien :D. Dat ga ik nu ff doen :).

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: