Nieuwe WC

by - juli 21, 2005

Na maanden voorbereiding in mijn hoofd en na een weekend hard werken, begint het eindelijk ergens op te lijken, de nieuwe WC. Erg donker, maar erg mooi geworden als zeg ik het zelf. Het heeft wel wat weg van een chique hotel. Ik denk dat ik verder niets hoef te zeggen, de foto's spreken voor zich.

You May Also Like

3 Comments

  1. Wat gaaf joh! Jullie hebben echt een leuk huisje. Ik dacht dat het huisje wat wij net gekocht hebben oud is, maar die van jullie is nog ouder! Ons huis is 80 jaar oud. Het heeft ook van die leuke dingetjes wat je in een nieuwbouwhuis niet tegen zal komen. De WC bijv. is een heel klein hokje onder de trap, met een heel smal deurtje. Vroeger was hij in de keuken maar daar is nu een grote voorraadkast van gemaakt. Ik heb echt zin om aan de slag te gaan in ons huis. Hoe ben je eigenlijk op mijn site gekomen?
    Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag je site bij de updates staan, bedankt voor het compliment.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: