Nieuwe WC Part 2

by - juli 31, 2005

Jullie hebben allemaal al de nieuwe foto's van ons toilot kunnen bewonderen, maar hier toch nig even de 3 verschillende toiletten op een rij. Op foto 1 zie je de Wc zoals hij was tijdens de oplevering van ons huis. Ik heb hem toen helemaal licht gemaakt met een strand thema, zie foto 2. Op foto 3 is te zien hoe de WC nu is, echt het tegenovergestelde van het strandthema, maar ik vindt dit tot nu toe wel de mooiste!

You May Also Like

6 Comments

 1. wel mooi, maar een beetje donker..... wel apart.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel cool, ja nummertje 3 zeker de mooiste! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé een mede créa béa!! Super zeg! wat een styl metarmorfoze... en de rest van de meubels ook... Wat een klus steeds...

  Ik vind klussen en rommelen in en buiten huis heerlijk... t grootste project was 't opknappen van het huis, nu heeft de w.c een kleine opknapbeurt gehad. En t volgende project is de strijk kamer...

  Maar leuk zeg... kom eens vaker spieken... Doei

  BeantwoordenVerwijderen
 4. idd wel een totale verandering , maar foto 3 heeft de voorkeur , is ook wel een beetje mijn stijl :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind die met het strandthema ook wel heel mooi! De kleuren vind ik mooier, ik houd zelf meer van lichte kleuren. Maar zoals de WC nu is is hij wel veel stijlvoller, en veel origineler! Die toiletrolhouder, wow! Echt knap, 1 dezelfde ruimte en 3 keer zó anders!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: