Leukste Logeerkamer van NL

by - september 20, 2005

Zoals jullie wel weten ben ik soms een aardige bezige bij in huis, soms juist helemaal niet en soms krijg ik het in mijn kop en wil ik het helemaal anders. Eerst de WC, die is nu aardig naar mijn zin en een poosje geleden kreeg ik in een keer inspiratie voor het kleine kamertje! En tada...hiet het eind resultaat, best gaaf geworden al zeg ik het zelf!!!

You May Also Like

5 Comments

 1. Wauw! Helemaal zoaqls ik het leuk vindt! Al krijg ik dat bij Vriendje er niet in hoor, zo'n kamertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er echt heel mooi uit. Lekker wit maar wel levendig. 8)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi zeg, handig als ik ooit dronken uit de stad kom en ik me huis nie kan vinden ;) hoef ik niet de sloot in zoals andere dat wel doen voor jullie hui ;):?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hee fam.wat een leuke sit vooral defoto.s vanjullie w.c endat leuke kamertje groetjes adrie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: