Terug uit France

september 17, 2005

Martijn is weer terug uit Frankrijk, ze hebben het erg naar hun zin gehad. Dus het zal volgend jaar wel wee Frankrijk worden, misschien een ander meertje, maar zeker voor herhaling vatbaar! Zie hier onder een kleine impressie van waar ze zaten. Eerste foto het meer waar ze zaten, twee kleine ronde fotootjes is de rivier die om het meer heen liep en her kerkje stond in het dorpje waar ze zaten. Binnenkort nog wat foto's van de vissen, niet zoveel foto's, want ze hebben meer gefilmd dan gefotograveerd.

You Might Also Like

1 reacties

  1. hoi,
    Ik zag de foto,s, is dat meertje marcusans?? zo ja het je wat informatie over dit water? ik ga er volgend jaar ook naat toe!! ik kan weinig over dit water vinden!
    groeten arjan

    BeantwoordenVerwijderen

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook