180 graden omgedraait!

by - juni 08, 2009

Ik heb het toch gedaan....nu ik thuis ben met die kleine en dus vaak in de woonkamer lekker rustig met de kleine zit, heb je echt tijd om je woonkamer eens goed onder de loep te nemen. En het kriebelde al een tijdje om het geheel om te draaien, we zaten namelijk in de voorkamer en we aten in de achterkamer, eigenlijk was dat helemaal super, maar toch bleef ik twijfelen. Dus gisterene hebben we het toch omgezet en we kijken het een week aan, ik moet zeggen, het valt me niets tegen.


You May Also Like

8 Comments

 1. Ooooh zeg....wat woon jij super.
  Wat een sfeervol en gezellig huis.
  Dat is genieten.
  Nu heb je zeker uitzicht op de tuin ook nog.........bofkont.
  Prachtig genieten dus.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat zijn volgens mij een beetje dezelfde kamers of niet. Vind het wel mooi staan, en je kunt alles nog kwijt? En als het niet bevalt zet je het gewoon weer terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een sfeervolle kamer, staat heel erg mooi. Ik herken het wel, ik heb er ook altijd moeite mee om te veranderen, ben dan maar aan het schuiven en uiteindelijk staat alles toch weer op dezelfde plek haha.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo ,
  wat is jouw huis toch sfeervol met die wit-en natureltinten !!
  Ik vind het zo ook heel mooi staan maar je moet het zelf praktisch vinden en vaak is het even wennen .
  je deuren zijn ook zulke sfeermakers in je huis en die buffetkast ook , was het geen italiaanse ?
  Nou ,ben benieuwd of het zo staan blijft...........
  groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb in mijn lange leven al heel wat veranderd,soms weer terug en soms bleef het een poosje staan,maar ik moet zeggen, dit vind ik bij jou ook wel leuk hoor.
  je moet het gewoon uitproberen, en je kan het altijd nog terug zetten.

  OMA NIJN

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kamers.........staat super zo!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig de eetkamer met die deuren, t doet mij aan mijn ouerlijk huis denken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk blog, ik ga je zeker volgen!
  groetjes do

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: