Leuke Links

by - juni 29, 2009

Al een tijd heb ik een eigen startpagina met de links die bij mij favoriet zijn, nu ik wat meer thuis ben wil ik hem wat meer up-to-date houden. Enzo kwam ik op het idee im hem met jullie te delen, misschien zit er wat leuks voor je bij of hen je zelf een link die je erop wil plaatsen; http://www.nostalchique.bestelinks.nl

You May Also Like

5 Comments

 1. Wat een leuk idee van je.
  En wat een heerlijk zomers plaatje erbij zeg......
  Genieten.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee. Ik ken al veel van de webwinkeltjes, maar ben altijd op zoek naar nieuwe leuke sites en winkeltjes, dus bedankt dat je dit wil delen.
  Mooie foto.
  Fijne avond.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee. Ik zal bij de onbekende eens even kijken.
  Dank je wel.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk zo'n linkenpagina !
  zag nog een paar links die ik niet ken, dus ga straks even op mijn gemakje kijken (het regent toch :-(
  wat een leuk krukje van de lidl !! die heb ik dus helemaal gemist, ga je hem oppimpen, of laat je hem zo ??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk bedacht jammer dat ik er niet bij sta :(
  Maar heel leuk ik ga ze eens bekijken allemaal...
  Enne voel je maar niet schuldig hoor met je kind dat heeft echt elke moeder, je bent gewoon niet altijd in the mood dat is niemand en heel menselijk en normaal....wacht maar nu is ie nog leuk lief en schattig over 15 jaar kan je hem wel door elkaar rammelen als ie begint te puberen....
  :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: