Projectjes

by - juni 27, 2009

Na de bevalling en het onder de knie krijgen van het moederschap wordt het weer eens tijd voor wat leuke projectjes. Op de eerste foto het veelbesproken Lidl-krukje! Ik heb er twee, dus daar kan ik mooi mee aan de slag! Op de tweede foto een mooie kroonluchter die ik heb gescoord op Marktplaats, ben er erg blij mee en ga hem mooi wit maken. Nu ook al bezig met een klein ander projectje, binnenkort meer.....

You May Also Like

7 Comments

 1. Yes, in onze winkels had ik ze een maand geleden - dacht ik - al gezien, maar niet meegenomen. Ze zijn veelzijdig inzetbaar overal, lijkt me. Die luster is een plaatje en in het wit zal hij in jullie interieur stralen!
  Fijn weekend, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zal straks mooi staan de witte kroonluchter, wat leuk dat je die helemaal gratis kon scoren. Ook ben ik benieuwd hoe je krukjes/opstapjes zullen gaan worden, je kunt er veel leuke dingen mee doen.
  Veel plezier ermee.
  Groetjes Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik zag de krukjes in de folder...altijd handig om mee te decoreren.
  Je hebt een prachtlamp gescoord.
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij krijgt die lamp gewoon gratis, voor niets.
  Dat is nog eens geluk hebben, maar het is je gegund hoor. We zien vast nog wel een keer hoe hij is geworden. Hoe gaat het trouwens met die kleine?

  fijn weekend
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke spulletjes heb je erbij en straks in een mooie lichte kleur zal alles heel mooi staan in je huis!
  Fijn dat het moederschap al went , het is toch wel een hele verandering he en dan moet alles eerst weer z'n draai vinden ..........
  Fijn weekend verder , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liddll winkel zo'n krukje????bij ons heb je alleen pakken melk,net de uitverkochte appels,net uitverkochte cake???Waarom woon ik in de verkeerde hoek??Ik zie de meest geweldige spullen voorbij komen van Lidll en xenos en action waar ik natuurlijk overheen kijk en op MP iets gratis scoren??Ik heb wel zo'n exemplaar in de winkel hangen die moet nog gespoten worden maar die heb ik niet gratis op de kop kunnen tikken.Nu nog even de rest van je post lezen.Fijn zonnig weekeinde,Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Succes ermee! Ben heel benieuwd wat het eindresultaat wordt...gisteren deed ik boodschappen bij de Lidl en daar zag ik de krukjes nog liggen, stond ermee in mijn handen en wist echt niet wat ik daar mee zou gaan doen, toen heb ik 'm laten liggen :)

  Klus-se en ik wacht de foto's af!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: