:-( & :-)

by - oktober 29, 2010

Schrijf ik in mijn vorige blogje nog dat we flink aan het bezuinigen zijn, krijg ik gister een bekeuring! Oh wat baalde ik zeg toen ik terug bij mijn autootje kwam en er een bon op zat. Ik had mijn auto gewoon achter wat andere auto's geparkeerd alleen stond er tussen mijn auto en de auto ervoor een lantaarnpaal met een verboden-te-parkeren-bord erop. Echt zo stom, kan wel 10 jaar geleden zijn dat ik een bekeuring heb gehad. Weg 60 euries.........daar had ik een hoop aandere leuke dingen voor kunnen doen.


Verder wilde ik jullie even laten weten dat ik een supergaaf blad GRATIS bij de Albert Heijn heb meegenomen, de "wathandig". Echt een grappig tijdschrift met leuke tips en een beetje in eco/retro-stijl. Ik denk dat jullie blogdames het ook wel kunnen waarderen, dus mocht je in de buurt zijn, het is echt een aanrader!.

Fijn weekend alvast!

You May Also Like

6 Comments

 1. Nou ja zeg, dat is echt zonde van je geld! Maar misschien doe je nu nog wel beter je best met het consuminderen?? Dat gratis blad is iig al een mooie tip!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. BAAAAAAAAAAAAALEN!!!!!!!!!!! Maar goed, gebeurt, gaat je niet weer gebeuren, snel vergeten;)!
  Enne...wat doe ik als er GEEN AH in de buurt is??? Jou vragen op de fiets er eentje voor me te gaan halen?????:)

  GRoetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh....wat is dat balen meis.
  Bedankt voor de tip van dat magazine bij AH, ik ga volgende week gelijk even kijken.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh bah wat vervelend he... ik heb er afgelopen jaar maar liefst 3 ofzo gekregen.. 23 euro fietsen op de stoep, nog een keer 23 voor fietsen zonder licht.. en maar liefst 60 euro omdat ik in de metro met mijn voet op een papierenzak op de bank zat...moet niet gekker worden he ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Balen van die bekeuring , Erwin kreeg er laatst zelfs twee.............
  Goed dat je bent gaan consuminderen , ik denk er ook wel eens aan maar eigenlijk geef ik niet eens veel geld uit aan kleding , sieraden , kapper of andere extra dingen ....wel aan woonaccessoires .

  Jullie tijdelijk adres ziet er niet eens gek uit hoor , daar kun je het wel eventjes volhouden.
  fijne week verder , lieve groet van Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh Miranda... heb je echt dat prachtig verbouwde huis verkocht? Whaa.. Jullie hebben er zoveel energie ingestoken...Aan de andere kant..Ezra zal ook meer buiten moeten kunnen spelen he? Dan is de zandstraat best link..De nieuwe bewoners zullen er wel heel blij mee zijn.
  Anyway..life goes on. Leuk als je eens naar Achter de Vismarkt komt. Tot dan dan.
  Juule

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: