Pimp #1

by - oktober 14, 2010

Sinds lange tijd, ik zeg hele lange tijd ben ik weer aan het schilderen van meubeltjes geslagen. Ik ben afgelopen weekend lekker bezig geweest en heb maar liefst 2 projectjes voltooid. Hier presenteer ik jullie de eerste. Een oude staande lamp, de oude kap had ik al weggegooit tijdens de verhuizing, dus alleen foto's met nieuwe kap. Maar de lampenvoet was dus oud en grijs en is nu warm wit. Binnenkort meer..........

You May Also Like

6 Comments

 1. Ik vind ze zo op afstand eigenlijk allebei even leuk!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is gewoon een prachtige lamp, ik vind ze zelfs allebei prachtig!
  Fijn dat je zo lekker bezig bent geweest, geniet van 't mooie resultaat!

  Groetjes, Veronique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig is ie geworden zeg....
  Echt een pronkstukje in je huis.
  Fijne zondag
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de witte toch mooier geloof ik, mooi gedaan hoor, ook een leuke kap trouwens.
  Mooie verhuiskaart had je ook gemaakt , je moet toch wat he........en het zal dan inderdaad voor iedereen duidelijk zijn hoe het nu zit.
  Wanneer ga je trouwens verhuizen naar jullie tijdelijk adres...?
  fijne week, groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: