Omslagfoto Facebook.

by - september 03, 2012

Via dit blogje van op dit moment toch wel een van mijn favoriete bloggers werd ik geïnspireerd voor een nieuwe omslagfoto op Facebook.

Toen Timeline werd geïntroduceerd was ik een van de eerste die hem gelijk had aangezet, maar het was nooit in mijn opgekomen om zo iets grappigs te doen door je omslagfoto en je profielfoto te combineren. Nu dus wel en ik vind hem helemaal leuk geworden. Baal alleen nog een beetje van mijn profielfoto, maar goed bij gebrek aan beter......ik hoop spoedig op iets leukers.


You May Also Like

5 Comments

 1. Mooi die omslagfoto! En leuke blog heb je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "een van mijn favoriete bloggers" Ahhhh..... ik voel me vereerd! Je omslagfoto is SUPER leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk zo je omslagfoto, ik heb ook vanaf de eerste dag Timeline in gebruik en vind het erg fijn.

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt super leuk gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk idee zeg! Ik heb ook een persoonlijk geknutselde header op fb. Net wat persoonlijker hè?!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: