De TV.......waar laat je hem!?

by - februari 04, 2013


Van het weekend kwam ik deze oproep tegen in blogspot-land. Deze oproep sprak mij zeker aan!

In 2006 kocht ik deze oude kast, hij was geel en de verf was helemaal gebladderd waardoor ik kon zien dat hij ook ooit groen was geweest. Ik heb hem goed geschuurd, mijn vriend hier en daar wat hout vervangen en ik gaf hem een warm witte kleur.

Hij kreeg een mooi plekje als TV-kast in ons prachtig zelfverbouwde jaren ’30 woning:


Later ging hij mee als TV-kast naar ons tijdelijke huurwoning:En ook nu dient hij, na een nieuw verf-laagje, nog steeds als TV-kast in ons nieuwbouwhuis:Ik ben er nog steeds superblij mee en staat voor mij als symbool voor al onze prachtig ingerichte huizen, wat ik nu nog steeds probeer, maar erg lastig is met twee kleine kinderen, je gaat dan toch eerder voor praktisch dan voor mooi.

You May Also Like

4 Comments

 1. leuk deze post over je tv kast.Grappig dat ik steeds andere oplossingen zie de een nog mooier dan de ander. Deze oplossing is super. Dank je

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit zo!
  Hier staat de televisie gewoon op zo'n lage kast. Niet heel origineel...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow dat is echt heel mooi! Mooie oplossing :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, mooie kast ook! Bij ons staat hij ook in een dichte kast. Ik hoef dat scherm niet de hele dag te zien, dus hou wel van jouw stijl :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: