Project Life week 6

by - februari 11, 2013

Klik op de foto voor een vergroting!

You May Also Like

4 Comments

 1. Superleuk weer! Ik moet die van mij ook eens snel maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor Ezra naar school! Hoe vindt hij het tot nu toe? Lisa mag over een paar weekjes gaan wennen. Ik vind het zo spannend!
  En wat wordt Nathan ook al groot! Mooie mannen heb je. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wennen gaat heel erg goed, ik ben zo blij en vooral trots als moeder. Ik vond het ook ontzettend spannend en was er echt een tijd zenuwachtig voor. Ik begrijp dat hij een terugval kan gaan krijgen, maar tot nu toe gaat hij met enthousiasme naar school en komt hij vol verhalen terug. ThanXs!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: