Project Life week 14

by - april 16, 2013

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

You May Also Like

4 Comments

 1. Even wennen aan de nieuwe situatie, maar het duurt maar even en dan loopt alles alsof het nooit anders was. Succes met wennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De nieuwe situatie zal idd wel even wennen zijn, maar over een paar weken weet je vast niet beter meer. Leuke week weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Op zich gaat het werken wel goed. s'Ochtends op het gemak ontbijten en zelf de kinderen naar school en wegbrengen. Dat is fijn, daarna als ik naar mijn werk rij, denk ik ook pas aan mijn werk, dus dat is ook prettig ;) verder scheelt het dat ik 1 keer in de 2 weken een dagje thuiswerk en mijn vriend en ik gaan om de week op dinsdag eerder weg om Ezra zelf van school te halen, dus op zich valt het allemaal wel mee. Ik denk we dat er goed aan gedaan hebben.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: