Project Life week 15

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

6 opmerkingen

 1. Leuk gedaan deze scrap. Bijna niet te onderscheiden van fysiek scrappen!
  Kost dat nou veel tijd? Mijn scrappen geeft zo'n rommel:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai, ik denk dat het minder tijd kost dan fysiek scrappen. En ik gebruik templates, dus dat is ook handig! Fotos in de template zetten, beetje opleuken met een leuke kit en dat is het. Bij mij gaat alleen altijd veel tijd zitten in het verzinnen van de kleurencombinatie's.

   Verwijderen
 2. Heel rustig en toch staat alles er in!
  Vind je ook niet dat scrappen afhankelijk is, van je 'bui' op dat moment?
  De ene keer iets uitbundiger, de andere keer rustig, andere stijl.....
  Ik geniet ervan, en zou echt niet de rommeltjes van fysiek scrappen om me heen willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: