Interieur Dip!

by - augustus 12, 2013

Jaloers ben ik, als ik foto's zoals deze zie.....leuke trendy slaapkamers opgeleukt met plankjes, accessoires en printables. Al een half jaar lang (we wonen hier nu anderhalf jaar, dus nog knap dat ik het zo lang heb volgehouden) word ik niet blij van onze slaapkamer. Ik zeur dat ik alles anders wil, de muren weer wit kalken en misschien zelfs wel een ander bed? En dan een keer in de zoveel tijd denk ik, eigenlijk niks mis met onze slaapkamer!

Zie hier onze slaapkamer:Dus ik denk dat ik het toch moet zoeken in de accessoires of plankjes en misschien moet ik ook wel aan die gave printables. Iemand tips?

You May Also Like

6 Comments

 1. Volgens mij heb je een prima basis. Misschien wat leuks aan de muur boven het bed, ik vind die 'slaap lekker' slinger op één van de foto's erg leuk.
  Verder is je dip herkenbaar. Ik heb het al een tijdje met de woonkamer. Ik wil iets anders en ben er nu geloof ik eindelijk uit wat ik wil. Nu nog voor elkaar zien te krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh ik ben helemaal weg van je slaapkamer! Helemaal mijn smaak. Idd misschien wat aankleden met accessoires. Mooie witte plankjes of een mooie tekst, canvas?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een leuke slaapkamer, hoor! Volgens mij hebben wij de zelfde kleur op de muur in de woonkamer en keuken!! Goede smaak, dus:) (hihihi).

  Iets wits op de muur. Letters, oid. zou ik doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Boven ons bed heb ik een fotoplank. Ikea heeft ze te koop, maar ik wilde dezelfde lengte als ons hoofdbord achter het bed. Mijn man heeft van hout dus zo'n fotoplank zelf gemaakt.. Ik heb hem in dezelfde kleur als de muur geverfd (paars). Daarop kan ik wisselen met fotolijsten of ..... vaasje met bloem? Kaars? beeldje?

  Ik ben blij dat de plank dezelfde kleur heeft. Daardoor 'zweeft' a.h.w. dat, wat op de plank staat. Ik ben er erg blij mee. Als je een foto wilt zien, laat je dat maar weten!(mail)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie rustige slaapkamer heb je! Ik zou alleen nog een canvas of muursticker boven het bed doen en meer niet. Maris van mcdid.nl heeft een mooie tekst boven haar bed: 'always kiss me goodnight'. Zelf heb ik een trouwfoto ingelijst boven ons bed. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor die leuke frutseltjes moet je absoluut naar de Action!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: