Druk, druk, druk!

by - maart 09, 2014

Druk, druk, druk en zoveel dingen in mijn hoofd die ik wil....maar helaas één ding (lees paar dingen) te gelijk, meer lukt echt niet.

Op dit moment ben ik druk bezig met de voorbereidingen van de verjaardagen van de kleine boeven. De oudste voor het eerst een kinderfeestje, verjaardag voor familie en vrienden (wel voor beide op één dag gelukkig), traktatie voor de jongste op het kinderdagverblijf, traktatie voor de oudste op school, bedankjes kinderfeestjes en bedankjes voor de verjaardagen en zo kan ik nog wel even doorgaan. De Action is een veel bezochte winkel de afgelopen week ;)

Maar omdat ik dan ook weer dingen zoek, zoals nietmachines, knutselspullen etc en ook bijvoorbeeld nog even alle gegevens voor de belasting bij elkaar moest zoeken, loop ik dan weer tegen dingen aan, waarvan mijn handen gaan jeuken en eigenlijk gelijk aan wil pakken. Maar daar dus echt geen tijd voor heb. Dingen bijvoorbeeld die ik de afgelopen 2 verhuizingen in mijn handen heb gehad en nu dus weer ongebruikt tegen kom, weg er mee denk ik dan.

Na het hele verjaardag gebeuren gaat het roer radicaal om, hoe weet ik nog niet, maar dit huis moet echt leeg, leeg en nog eens leeg. Eigenlijk kan ik dus niet wachten, maar nog even doorbijten en dan kan ik aan de slag.  En gelukkig staat er ook nog een super leuke en gezellig rommelmarkt op het programma waar ik ga staan, dus dat gaat helemaal goed komen.


Dus ja druk met alle voorbereidingen en tussendoor genieten van de kleine dingen:


You May Also Like

4 Comments

 1. Soms is het leven inderdaad gewoon even heel druk. Gelukkig gaat dat allemaal voorbij en kom je vanzelf weer in rustiger vaarwater. Succes met alle voorbereidingen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best druk ja, voorbereidingen voor kinderverjaardagen. Maar wel ook leuk!
  Hopelijk krijg je snel weer wat meer rust zodat je aan al het andere toe kan komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, ik ben niet de enige die af het af en toe op haar opruimheupen krijgt. Ik ga dan "woelmuizen" zoals i dat dan noem. Per vertrek zet ik alles wat ik er niet in wil hebben op de gang, tot die kamer is zoals ik wil. Daarna deal ik met de zooi in de gang. Als dat weg is, is vertrek 2 aan de beurt. En zo ga ik het huis door. Al woelmuizend en wel :)

  Werk ze!
  P.S>L *klik* ik volg je nu via Bloglovin' Leuk blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je tip, Francesca. Het moet hier ook hoog nodig gebeuren en ik moet echt beginnen! Gelukkig krijg ik wat meer rust in mijn hoofd, daardoor gaat alles wat makkelijker ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: