Project Life week 52/53

by - maart 26, 2014

Jaja, de laatste!! Ik heb het gered, wel een beetje buiten het schema, maar goed mijn iedere keer opgeschoven deadline was uiteindelijk 1 april geworden en dat heb ik gered! Dus bij deze presenteer ik met trots de laatste Project Life-pagina van 2013.

Klik op de afbeelding voor een vergroting!
Hier kun je ze allemaal bekijken. Nu nog even uitzoeken hoe en waar ik het ga laten afdrukken. En voor 2014 ga ik het toch niet doen, misschien iets per maand, maar dat ga ik nog even bekijken!

You May Also Like

2 Comments

 1. Mooi gemaakt weer! En gaaf dat je nu het hele jaar compleet hebt.
  Kan me voorstellen dat het een enorme klus is (geweest) en dat je het dit jaar niet gaat doen. Maar je blijft wel regelmatig bloggen toch, ondanks dat je dan geen weekoverzichten meer te delen hebt? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ThanXs! Ik blij zeker bloggen, mijn hoofd loopt over van ideeën, nu nog hopen dat ik het er een beetje goed uit ga krijgen ;)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: