Wel, Niet, Wel, Niet.....

by - juni 23, 2014

........toch maar wel! Besloot ik 2 weken geleden nog om niks meer te doen met Project Life voor 2014, het is immers al bijna juli en ik heb nog niks gedaan, heb ik gisteren toch besloten om het wel te doen.

Martijn zit op dit moment in Spanje en wat is nou leuker om via PL te laten zien aan papa wat we deze week allemaal doen. En aangezien het toch nog wel kriebelde heb ik besloten om per maand een dubbele pagina te maken en dan ook voor uitjes, schoolvakantie en andere bijzonderheden. En dan kijk ik achteraf wel per welke periode ik een album laat maken. Dus ja eigenlijk wel blij, maar een hoop werk voor de boeg omdat ik dus nog met januari moet beginnen.

Hierbij al wel de Project Life van de meivakantie van school: de eerste van 2014 is een feit, al is het niet helemaal de juiste volgorde:

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

You May Also Like

4 Comments

 1. Wat een goede oplossing zo. Mooie tussenoplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa leuk. Kunnen we weer genieten van al die leuke foto's en verhaaltjes :-)) Mag ik vragen hoe jij die scraps maakt? Heb het eens geprobeerd in Photoshop alleen snap ik daar niks van :'(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedoelde eigenlijk die plaatjes erin zetten en ze rond zijn...

   Verwijderen
  2. Ik gebruik hier templates voor, met die templates kun je jouw foto's dan op de juiste manier bijsnijden.

   Als je wil kan ik wel wat naar je toe mailen om ze te proberen.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: