Topdag@OudValkeveen

by - september 07, 2015

Nee, dit is geen gesponsorde blogpost, maar ik wil toch heel graag onze positieve ervaring met jullie delen van onze dag in speelpark Oud Valkeveen in Naarden. De laatste week van onze vakantie die we nog lekker thuis vertoefde, wilde we met de jongens nog graag een dagje uit, niet te veel poeha. Dus google-de ik op de wat kleinere pretparken. Oud Valkeveen kenden we wel van de reclame en aangezien hij naar voren kwam en uiteindelijk bleek dat het maar drie kwartier rijden was, besloten we daar heen te gaan. Met eigenlijk geen idee wat we er van moesten verwachten.

Nou hadden we dit maar eerder geweten, we gingen op pad met broodjes en drinken, betaalde 10 euro pp entree, betaalde géén parkeergeld en werden warm onthaald door 2 animatiepoppen waarvoor je niet uren in de rij hoefde te staan om mee op de foto te mogen. Je mocht zelf de foto's maken dus geen dure foto's achteraf die je moet kopen ;) Onze jongens stapte met zijn tweetjes (slik!!) in een treintje en deden een rondje over het park.

Het was een geweldige dag, de jongens vonden het geweldig en wij ook! Het is een overzichtelijk park met een paar leuke attractie's voor de jongens (3 en 6 jaar), heel veel klim-, speel- en klautertoestellen met water en zand, 2 keer per dag een superleuke animatieshow en als klap op de vuurpijl ligt het park aan een heel groot meer met een strandje, waar je lekker kunt spelen en zwemmen. Het meer ligt op een afstand van het park, dus je hoeft niet snel bang te zijn dat je kleintjes tijdens een onoverzichtelijk moment het meer in lopen. Verder schijnt er ook nog en overdekt speelparadijsje te zijn, maar vanwege het mooie weer hebben wij hier geen gebruik van gemaakt.

We hebben echt een topdag gehad en onze jongens willen volgend jaar weer en dat gaan we ook zeker doen! Ik denk dat de stoere jongens en meiden vanaf een jaar of 7, 8 zich wat sneller zullen vervelen, behalve bij het meer natuurlijk. Maar voor ouders met jonge kinderen is het echt een aanrader.

Hierbij nog een kleine impressie van onze dag in Oud Valkeveen:You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: