InstaMay

by - juni 02, 2016

Het voelde als een super drukke maand met veel te veel werken, veel verplichtigen, veel voorbereidingen en een maand juni die er aankwam waarvan we nu al wisten dat we geen een zaterdag vrij zouden zijn......het was eerlijk  gezegd geen fijne maand, tenminste zo voelde het.

Totdat ik de collage maakte van mijn geposte Instagram-foto's in mei en kreeg ik echter een heel ander gevoel; wat was het een mooie maand! De oudste haalde zijn A-diploma, ik liep de 5 km op mijn gemak tijdens de Marikenloop, hebben we op hemelvaart heerlijk gevist met de jongens, bakte we heerlijke taarten voor moederdag, kocht ik mijn (tweedehandse) macbook, kregen we een superleuke schoolfoto van de jongens en hebben Martijn en de buurman de zonnenpanelen gelegd, waar we de afgelopen paar dagen al heerlijk profijt van hebben.

Kortom wat hebben we te zeuren, we hebben genoten en het was fijn. Pluk de dag en denk niet aan morgen.You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: