Vakantie

by - juli 31, 2016

Onze zomervakantie zit er weer op. Dit jaar gingen we een weekje naar camping De Lage Kempen in Hechtel-Eksel in België, net onder Eindhoven de grens over en je zit in een prachtig bosrijk gebied. Op deze kleine camping hadden we een houten chaletje gehuurd, wat gedateerd, maar prima te doen en van alle gemakken voorzien.

Op de camping waren er vele activiteiten voor de kinderen te doen, die hebben zich dan ook prima vermaakt met alle attributen voor handen. (klik op de afbeeldingen voor een vergroting!)


Naast alle voorhanden liggende attributen deden we ook nog een stoere speurtocht met het animatieteam door het prachtige bos.


En daarnaast vermaakte het animatieteam ons ook nog met leuke dingen als slingers maken, loomen en verjaardagen vieren.


En als klap op de vuurpijl was een prachtig buitenzwembad met wel 3 hele stoere glijbanen, wat hebben de jongens zich vermaakt bij dit fijne zwembad.


Ook maakte we vanaf de camping nog een leuke huifkartocht door de prachtige bossen en omgeving.


En op de laatste dag van onze vakantie brachten we nog een bezoekje aan een prachtig natuurgebied De Lommelse Sahara. Hier staat een uitkijktoren van wel 30 meter hoog, een hele klim, maar het was het uitzicht zeker waard. En het bezoek aan het gebied trouwens ook, heel erg mooi!


You May Also Like

1 Comments

  1. Ziet er gezellig uit. Wat heb je trouwens een prachtige header en mooie layout op je blog. Hoe krijg jij je foto's zo leuk als collage? En ik vind je social media balkje leuk, ben ik ook benieuwd hoe je dat gedaan hebt. Misschien wil je mij dat laten weten.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: