Traktatie Tipitent

by - juli 14, 2016

Het is alweer even geleden, maar afgelopen maart nam onze jongste afscheid van de peuterspeelzaal. Op de dag dat hij afscheid nam werd hij vier jaar oud, dus een mooie gelegenheid om een bijzondere traktatie te maken. Ik koos voor de traktatie een tipitent.

Traktatie Tipitent

Traktatie Tipitent

Via het blog van Wimke werd ik geinspireerd voor deze leuke traktatie in de vorm van een tipitent, via haar blog werd ik verwezen naar de site van Francien waar ik de mal kon downloaden. Na het downloaden van deze mal kopieerde ik deze verschillende kleuren papier en maakte ik de tentjes. De eerste zijn even lastig, maar zodra je de smaak te pakken hebt gaat het goed.

Traktatie Tipitent

Als tentstokken gebruikt ik zoute stokjes (drie per tentje) en onder in de tent legde ik nog een klein speeltje, ook hing ik aan een van de tentstokjes nog een kaartje met een afscheidstekst. De traktatie viel in goede aarde en ik was er ook best een beetje trots op.

Wil je ook deze traktatie maken, download dan bij Francien (klik) de mal.

Traktatie Tipitent


You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: