Weekoverzicht week 7; Veel zon, veel Pokemon en lekker genieten thuis!

by - februari 22, 2017

Welkom bij weer een nieuwe weekoverzicht, het was een fijne positieve week met veel zon. Leuk dat je weer meeleest!

Maandag
Vandaag lekker thuis en de jongens naar school. Als we naar school lopen is het nog een koude winterwereld. We voeren de eendjes en de meeuwen met het oude brood van het weekend.


Als de jongens op school zijn ga ik een inhaal-lesje Yoga doen, het was een pittig maar lekker lesje.Verder schijnt de zon volop, de winter van vanochtend is totaal verdwenen en alleen vandaag al leverde onze zonnepanelen 3x zoveel kWh op dan over de gehele vorige week!

's Middags neemt de oudste een vriendje mee om te spelen en spelen spelletjes, de jongste en ik spelen ook wat spellen. Het was een heerlijke en gezellige dag.


Dinsdag
Naar school en werken en.....Valentijnsdag!! Eerlijk gezegd doen we daar niet zoveel aan, als ik uit mijn werk kom krijg ik van Martijn en de jongens allemaal een prachtige roos. ♥


Woensdag
Vandaag lekker thuis, de jongens naar school, ik ga direct hardlopen. Zonder een goed resultaat helaas, bij 3 kilometer houd ik het voor gezien, mijn enkel doet pijn. Balen!

Tijdens de lunch wordt er en pakketje afgeleverd, iets waar de mannen al naar uit keken. Omdat ze in Disneyland het zwaard van Darth Vader hadden gehad, wilden ze met de carnaval graag als Darth Vader verkleed, dus bestelde we de maskers.


Na de gym spelen de jongens lekker buiten en mogen ze even alleen naar de Bomedikke, daarna komt er nog spontaan een klasgenootje bij de jongste spelen die ook in de buurt woont. Ze spelen heerlijk met de houten trein.


s'Avonds lekker lesje yoga en fiets ik nog even een rondje om gebruik te maken van de laatste Pokemon-evenement-uurtjes.

Donderdag
Werken en naar school, oma Tineke past op. s' Avonds werken we onze Pokemon lijstje bij nu het evenement is afgelopen, het heeft ons nog aardig wat opgeleverd. Nu afwachten tot het weekend, want er wordt groot nieuws voorspeld.Vrijdag
Vrijdagochtend als ik wakker word heb ik een appje van mijn collega, de voorspelde nieuwe update van Pokemon met de 80 nieuwe Pokemon is er nu al! Wow, de jongens zijn door het dolle heen en voor we naar school gaan vangen we in huis al een stuk of 4 nieuwe Pokemon.

De jongens gaan naar school en Martijn is thuis, ik heb vandaag een druk dagje op het werk en ben met mijn 3 andere nerd-collega's natuurlijk in de ban van de nieuwe Pokemon. Aan het eind van de dag krijgen we nog meer grappig nieuws, want Martijn wordt bij ons bedrijf aangemeld om bij ons volgende week wat doormeet-klussen te doen. Hoe grappig is dat!

s'Avonds na het eten gaat papa een nachtje vissen en de jongens werken de Pokemon-administratie bij, ik draaide weer wat overzichten uit waar de nieuwe Pokemon op staan. Helemaal leuk! Ook voor mama. ;)


Zaterdag
We hebben een heerlijk rustig weekend voor de boeg, ik hou er van! s'Ochtends doe ik het een en ander in het huishouden en sinds lange tijd laten we weer een Hello Fresh-box komen, zo makkelijk dat je hem aan en uit kan zetten wanneer je wilt en dus ook niet hoeft te betalen. Deze week maken we er weer lekker gebruik van, 3 gezonde maaltijden zonder na te denken. En de jongens vinden het altijd een feestje om hem uit te pakken, alles te benoemen en op te ruimen.


Verder doe ik een grote klus voor mijn minimalisme-maand-projectje en rijdt Martijn nog even met de jongens langs de AVRI met een hoop spullen uit de schuur.


We gaan nog even de stad in met de jongens en stoppen op de terugweg nog even bij de speeltuin. Daarna hebben nog een verjaardag van de achterbuurjongen, waar we een heerlijk taartje eten. s' Avonds werk ik aan wat artikelen voor mijn blog en Martijn kijkt een film. Een heerlijk relax dagje vandaag, ik hou er van!


Zondag
Weer een rustig dagje voor de boeg, het hardlopen sla ik even over i.v.m. enkel. We gaan bij vrienden langs en de rest van de dag rommelen we lekker in huis. De jongens spelen lekker in en om het huis met de buurtkinderen.

Ook freubel ik alvast de prototypes voor de traktatie's in elkaar. De jongens zijn volgende maand allebei jarig en dit keer kies ik voor de makkelijke weg. Ze vinden het allebei leuk, dus dat zijn mooi 2 vliegen in 1 klap.


Het was echt een heerlijke week en dat doet een mens goed. Tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: