Week 26; Eerste Samenwerking, Limp Bizkit, BBQ, Festival en Brak!

by - juli 04, 2018

Leuk dat je weer mee leest met een nieuw weekoverzicht! Deze week gaven Martijn en ik samen een technieklesje op school, gingen we gezellig barbecueën en gingen we naar een festival met als gevolg een brakke zondag.


Maandag
Vandaag werken en naar school. Als ik op mijn werk kom loopt het niet helemaal zoals gepland. Ten eerste was ik vergeten dat mijn maatje vrij was en ten tweede kreeg ik een update op mijn laptop die niet helemaal lekker liep. Dus daar zat ik met deze melding.Na heel veel geduld lukte het me gelukkig zelf om de laptop weer aan de praat te krijgen. En wordt het uiteindelijk een prima werkdag. Oma Tineke past op en de jongens vermaken zich prima.

Na het eten ga ik sporten met als afsluiter het gezamenlijke buikspierkwartier. Na het sporten fiets ik nog even langs de Albert Heijn voor deze geweldige aanbieding. De kwark van Campina (een van de betere voor een gezonde levensstijl) is nu 1+1 gratis. Helaas is de actie voorbij als jullie dit lezen, maar zeker een tip deze kwark. Als je de magere variant neemt ben je heel verantwoord bezig!


Oja en nog een leuk nieuwtje: vandaag heb ik mijn eerste samenwerking ontvangen. Een vriendin gaf mij dé tip en ik trok de stoute schoenen aan. En nu mag ik gewoon van uitgeverij Bertram en de Leeuw het boek 'Een dubbeltje op zijn kant' aan jullie weggeven. Dus houdt mijn blog en social media in de gaten want aanstaande zondag komt er een leuke winactie.


Dinsdag
Beetje dezelfde dag als gisteren, maar vandaag heb ik een missie. Het ontcijferen van de boodschap die ik gisteravond kreeg van een vriendinnetje van de oudste. Ze werken nu in de klas over het thema Egypte waarin ze werken met hiërogliefen. Helaas kan ik googelen wat ik wil, maar ik krijg niet de juiste gevonden. Ik kom niet verder dan 'Hoi Familie'.De jongste mag vandaag voor het eerst met een T-shirt aanzwemmen, hij vind het super stoer en duikt zo het zwembad in.


‘s Avonds moet het vriendinnetje mij echt even helpen met het ontcijferen van haar boodschap in hiërogliefen. Uiteindelijk komen we er samen uit, ze was zelf ook al weer de helft vergeten. Maar er stond dus: 'Hoi Familie, Jullie zijn lief, zorgzaam en grappig. Als ik bij jullie kom, ben ik blij!'  Te lief, toch!?

Martijn is gelijk na de zwemles vertrokken voor een concert van Limp Bizkit in de AFAS-live in Amsterdam. Het was grandioos, volgens Martijn.


Woensdag
Vandaag mijn parttime dag en Martijn is ook vrij. Ik wist dit helemaal niet, maar het komt goed uit. Kan hij mooi helpen met de techniekles om de kapotte zaagjes te maken. Hij moet eerst even een lichte kater wegwerken en douchen. Maar al snel komt hij me helpen, dat gaat een stuk beter dan vorige week. Die ochtend hebben alle kinderen uit de klas hun eigen letter uit gezaagd en zit mijn taak er op.


Ik ga nog even hardlopen in plaats van naar de sportschool. Dat kost me net wat minder tijd tijdens deze drukke dag. De hele loop voel ik dat er iets niet lekker zit bij mijn hak en bij thuiskomst blijkt dat de schade groter is dan ik had verwacht. Mijn hak die juist nog helemaal mooi was is nu ook flink beschadig en het doet ook ontzettend pijn.


’s Middags gaat er een vriendinnetje mee van school. Haar ouders moeten een middagje weg dus ze gaat gezellig mee naar de gym, waar ze ook nog eens mee mag doen. De rest van de middag wordt er lekker buiten gespeeld en doen we ook nog wat leuke spelletjes.


Aan het eind van de middag word er nog met water gespeeld en daarna eten we lekker buiten. ’s Avonds hebben we  beide geen bijzonderheden en dat is ook wel eens fijn.

Donderdag
Vandaag weer werken en naar school. De jongens mogen ’s middags in hun zwembroek naar school en met water spelen. Helemaal leuk! Na de waterpret op school gelijk met oma door naar zwemles en daarna doen we een gezellige barbecue met een vriendinnetje er bij. Heerlijk voor mij om zo het weekend in te luiden. 


Daarna wordt er weer net als gisteren een flink watergevecht gehouden op het plein. 


's Avonds heb ik de laatste vergadering van de Ouderraad van dit schooljaar. Daarna doen we nog gezellig een borrel met de leden van de  medezeggenschapsraad, leraren en andere hulpouders.

Vrijdag
Vandaag mijn parttime dag die begint in de sportschool. Ik doe een lekkere training en ga letterlijk tot het gaatje, heerlijk! Ik doe zelfs 3x 10 burpees. Goed bezig al zeg ik zelf! Daarna nog een klein uurtje thuis want om half twaalf is er een circusvoorstelling van de klas van de jongste. Hij is acrobaat.


Als de oudste na de lunch terug gaat naar school gaan de jongste en ik mee. We gaan namelijk het klaslokaal van de jongste schoonmaken. Met behulp van de juffen en nog wat moeders is het klusje zo geklaard.


's Middags komen er nog twee klasgenootjes van de oudste spelen en zo gaan we gezellig het weekend in.

Zaterdag
Vandaag een drukke en gezellige dag op de planning, maar ik besluit om eerst heel vroeg te gaan hardlopen. Dan heb ik dat vast gehad en hoef ik het morgen niet. Ik loop vijf kilometer en spring daarna snel onder de douche.

Ik heb namelijk om tien uur een afspraak in de stad voor een gezellig kop thee met een collega, oude collega en een kennis. Het is prachtig weer dus we zitten heerlijk op het terras. Het is een gezellige ochtend en we kletsen lekker bij.


Rond kwart over twaalf ben ik weer thuis en leg de laatste hand aan mijn Doelen en Duurzaam die morgen vroeg online komt. Doe nog het één en ander in het huishouden en rond drie uur brengen we de jongens naar mijn ouders. Daar blijven ze logeren, wij gaan met vrienden naar een leuk festival.

Rond vijf uur fietsen we naar vrienden om gezamenlijk naar Beusichem te fietsen waar we eerst gezellig een wijntje drinken in de tuin bij andere vrienden.


Daarna fietsen we door naar het Greatest Hits Festival op de Meent. Het wordt een heel gezellige feestje met veel vrienden en bekenden.


Zondag
Een brak ochtendje, ik heb me in jaren niet zo slecht gevoeld na een feestje, pfff. Gelukkig hebben we pas rond lunchtijd bij mijn ouders afgesproken. Dat had ik expres gedaan zodat ik in de ochtend een hoop kon doen voor mijn blog. Helaas vallen mijn plannen compleet in het water en kan ik niks anders dan op de bank zitten. Wel krijg ik deze foto van mijn moeder dat de jongens lekker buiten ontbijten.


Daar word je toch blij van. Na nog een uurtje te hebben geslapen rijden we om kwart voor twaalf naar mijn ouders om te lunchen en de jongens weer op te halen. Na de lunch heb ik het ergste wel gehad denk ik en fiets ik naar de kofferbakmarkt waar een vriendin staat. Even lekker mijn roes er uit lopen.


Verder hebben we lekker een rustig middagje thuis en de jongens spelen super lief met de achterbuurjongens, toppers! Na een makkelijke maaltijd, werken de jongens en ik nog even aan het cadeau voor de juffendag van aankomende woensdag (als jullie dit lezen vandaag).


We maken een persoonlijke ansichtkaart voor de juffen die verzameld worden in een mooie tas. Ik zal kijken of ik woensdag een foto kan maken van het eind resultaat. Ik vind het echt een super leuk idee; een mooie praktische tas met daarin allemaal lieve berichten van de kinderen.

De rest van de avond kunnen jullie wel raden denk ik. Ondanks dat ik nog anderhalf uur aan mijn blog werk, is het verder lekker relaxen met mijn favoriete vlogs.

Bedankt voor het lezen en tot volgende week! En hou aanstaande zondag mijn blog in de gaten voor een super leuke winactie!

You May Also Like

2 Comments

  1. Kost vast ook veel tijd, zo’n weekoverzicht! Goed bezig ook met die samenwerking :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja kost inderdaad veel tijd, kijk ook wel uit naar 6 weken even niet ;) Goed bezig he, hou zondag mijn blog in de gaten!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: