Week 27; Unboxing, Rapporten, Uitverkoop, Feestje en Winactie!

by - juli 11, 2018

Leuk dat je weer meeleest met een nieuw weekoverzicht. Deze week was het warm, maar we vermaakten ons prima, kregen de jongens hun eindrapport en hadden we weer een heel mooi feestje met vrienden.


Maandag
Vandaag lekker thuis en dat is echt nodig na de drukke zaterdag en de brakke zondag. Het is een rommeltje in huis en alles waar ik gisteren niet aan toe kwam wil ik vandaag inhalen.


Maar eerst een uurtje sporten, lekker een wasje buiten hangen en dan beginnen aan het uitpakken van de pakketten die er de afgelopen dagen geleverd zijn. Ziggo is niet zo spannend, we kregen zomaar uit het niets een nieuwe modem aangeboden. Degene die we hadden scheen al zo oud te zijn dat ze er speciaal voor belde. Pluspuntje voor Ziggo.Verder bestelde ik nog wat kleding in de uitverkoop voor de jongens. Ook al hebben ze het niet echt nodig, ik vind het zo verleidelijk als je voor een paar euro bijvoorbeeld een leuke trui kan scoren. De flipflops waren wel nodig, want die van de jongste waren stuk en hij loopt er dag en nacht op. Dat wordt een drama als hij straks weer schoenen aan moet.


Voor mezelf bestelde ik nog een leuke zwarte top met ruffle-mouwen, helaas geen uitverkoopje, maar ik kon hem niet laten liggen.

's Middags uit school gaat de oudste bij een vriendinnetje van school lekker zwemmen, daarna komen ze nog even bij ons spelen. De jongste en ik keutelen lekker thuis.
Dinsdag
Vandaag aan de arbeid en ik neem het werk van een collega over. De jongens lekker naar school en oma Bep past op. Als ik thuis kom is het gezellig druk, want ook mijn tante is er en we worden weer bedolven met heerlijke kersen. 


Veel tijd heb ik niet want de jongste en ik moeten snel door naar zwemles. Mocht de jongste vorige week met een T-shirt aanzwemmen, vandaag mag hij ook zijn waterschoenen aan. Wat is hij trots!


's Avonds breng ik wat van de lading kersen bij wat buurtjes, die er super blij mee zijn. En natuurlijk smikkelen de jongens en ik er zelf ook lekker van.Woensdag
Het slapen is weer een drama hier in huis. De komende drie weken moet Manlief weer naar de Maasvlakte en dat betekend de wekker om half zes. Pffff! Normaal is het ook wel zes uur of half zeven, maar dit voelt toch als 'midden in de nacht'. En ook al blijf ik lekker liggen, ik kan er niet aan wennen. Even doorbijten de laatste drie weken voor de vakantie.

Vol goede moed naar school met de ansichtkaarten die we maakten voor de juffen. In de hal staan mooie gepersonaliseerde tassen waar ieder kind zijn persoonlijke boodschap in kan doen. Zo leuk!Ik ga door om te sporten en boodschappen te doen. Daarna wasje ophangen, brood smeren en de jongens ophalen. We fietsen gelijk door naar de gym om daar te lunchen. De jongens hebben hun rapport gekregen, dus ik heb alle tijd om ze uitgebreid te bestuderen. Aansluitend nog even fysio en op de terugweg mogen de jongens een ijsje halen omdat ze allebei een goed rapport hebben.


De rest van de middag wordt er lekker gepeeld en de jongens wassen zelfs nog even mijn auto. Of hij er echt schoner van is geworden is nog maar de vraag. Maar ze vermaken zich prima.


Donderdag
Vandaag werken en de jongens naar school. Vandaag neem ik de spullen voor de winactie mee om het met behulp van een collega leuk in te pakken. Ja mensen er is echt met zorg aan gewerkt. Oma past op en neemt nog even een kijkje bij de oudste in de klas. Deze week sluiten ze het thema Egypte af en er mag worden gekeken in de klas.


Als ze met zijn allen terug komen van zwemles en ik uit mijn werk blijkt dat dejongste weer een stapje verder is met de zwemles. Hij heeft zijn zesde sticker verdient. 


Als Martijn thuis is fiets ik nog even naar de stad. Eigenlijk om een cadeautje te kopen voor een kinderfeestje dat de jongste morgen heeft, maar al snel verlies ik mezelf nog even in de uitverkoop. Ik koop twee leuke jurken voor mezelf en dat is geen overbodige luxe met dit weer.


Vrijdag
Vandaag is Martijn thuis en ik ga werken. De jongens naar school en het is een gezellige werkdag. Ik denk dat ik nu wel kan zeggen dat ik gewend ben aan mijn nieuwe werkplek en heel eerlijk!? Het is ook ontzettend gezellig zo met zijn allen en we kletsen wat af. Soms misschien een beetje te veel!

De jongste heeft 's middags een kinderfeestje, de oudste en Martijn gaan nog even bij de Lek kijken. Als ik uit mijn werk kom en ik bel waar ze zijn, zitten ze lekker een ijsje te eten in de stad.Daarna gaat Martijn een nachtje vissen, de oudste en ik eten gezellig met zijn tweetjes. Rond kwart over zes is de jongste weer thuis van het feestje en spelen ze nog even gezellig buiten.

Martijn en zijn maatje vangen aardig wat vissen die nacht, maar helaas niet degene waar ze voor gingen. Dat kan ook gebeuren. Maar hoe ontspannen word je van dit uitzicht.Zaterdag
De jongens hebben een chill-ochtendje, ik doe het een en ander in het huishouden. Martijn is rond tien uur thuis van het vissen en dat geeft mij de ruimte om even mee te doen aan een bizarre Pokémon-raid. Uiteindelijk doe ik zeven raids binnen een uur en dan ben ik nog één van de eerste die af haakt.Maar ik deed niet voor niks mee, want ik ving twee shiny Articuno's en ging naar level 36. Voor de niet-kenners, excuses ik ben een nerd. Voor de kenners, whoop whoop whoop! Als ik thuis kom rijden we nog even naar de broer van Martijn, waar de jongens een lekkere duik mogen nemen in het zwembad. Wat een feestje!


Daarna  keutelen we lekker met vriendjes in en om het huis. Om vier uur is het dan eindelijk zo ver de jongens kijken er al een week naar uit, ze gaan het spel 'Legends of Zelda Breath of the wild' uit spelen. Vijf jongens op de bank die met spanning toe kijken hoe de oudste het spel uitspeelt.Na het avondeten brengen we de jongens naar opa en oma waar ze een nachtje gaan logeren. Papa en mama gaan vanavond nog even in de stad kijken. Het wordt een mooi feestje met vrienden.Zondag
Nadat we pas om half drie thuis waren ben ik vroeg wakker. Gelukkig zonder kater, wel een beetje licht in het hoofd, maar vergeleken met vorige week is dat niks. Om half negen trek ik mijn hardloopschoenen aan en ga er vandoor. Ik voel dat ik een beetje op de automatische piloot loop, maar dat geeft niet. 

Na het douchen merk ik dat de eerste reacties op de winactie binnen druppelen. Ik vind het ontzettend spannend, maar wat een ontzettend leuke reacties krijg ik, echt blij! Je kan nog mee doen tot en met zaterdag, lees hier het artikel hoe je kan winnen.Rond half elf rijden we naar Beusichem om de jongens op te halen, drinken een kop koffie en rijden weer naar huis. We doen een rondje stad waar het gezellig druk is met kramen en allerlei activiteiten. Rond twee uur zijn we weer lekker thuis en genieten van onze vrije zondag. Aan het eind van de middag komt dan toch nog wel dat in-kak-momentje en voel je dat je een nachtje hebt door gehaald.We eten lekker zelfgemaakte pizza's en zo sluiten we een hele fijne week af met mooie rapporten voor de jongens, een gezellig avond met dierbare vrienden en leuke overweldigende reacties op de winactie! Oh ja en als ik 's avonds de meterstanden check blijkt ook nog eens dat deze week de beste week is qua opbrengst van de zonnepanelen tot nu toe dit jaar. 

Bedankt voor het lezen en tot het volgende, voorlopig laatste weekoverzicht!

You May Also Like

4 Comments

 1. Wat een leuk weekoverzicht weer! En wat een mooie jurkjes heb je gekocht, mag ik vragen van welk merk ze zijn? groetjes Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Sarah, het blauwe jurkje is van het merk Vera Moda en was in de uitverkoop. Het groene jurkje is van Only. Ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb. Groetjes, Miranda

   Verwijderen
 2. wederom regel voor regel gelezen en zeker weer genoten van alle aktiviteiten in jullie famiilie, door het mooie weer ook in de tuin bezig geweest, alle bramen worden afgeknipt om te voorkomen dat ze weer de tuin gaan overwoekeren, alleen het gras is niet meer groen maar geel, sproeien helpt helaas niet, dus gewoon afwachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Wat een lieve reactie. Ik maak me ook wel zorgen over de tuin, sproeien helpt inderdaad niet meer. Het wordt idd tijd voor regen.

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: