Doelen en Duurzaam November 2022

by - december 16, 2022

Tijd voor een nieuwe, vertraagde Doelen en Duurzaam. Het is kort maar krachtig; in november stortte mijn wereld een beetje in en verdwenen de doelen ver naar de achtergrond. Dus bij deze kort overzichtje.

Doelen En Duurzaam november 2022 Taxx Life Blog


Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; in november pakten ik het sporten super goed op. Na dat ik in oktober weing tijd had om te sporten, zat ik er in november echt goed in. Tot aan de laatste week en sindsdien ook niet meer opgepakt in verband met andere prioriteiten.

Mentale Gezondheid; tsja, wat zal ik hier op zeggen. Voor degene die het niet hebben meegekregen; eind november is mijn vader overleden en dat was ondanks alles nog vrij onverwachts. We zijn dankbaar voor de manier waarop alles verlopen is, maar nog steeds is het niet te bevatten.

Minimaliseren; te weinig en door omstandigheden bijna niet eigenlijk.


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekersdeze maand bezochten 765 unieke bezoeker mijn blog. Ik postte maar één artikel op mijn blog.

Omzetdeze maand geen omzet. Wel wat reclame inkomsten en ik had een mooie samenwerking op Instagram, waarbij ik vooral trots was op de prachtige foto.

Financieel

Sparen; deze maand spaarden we onze vaste bedragen. Voor de laatste keer genieten we van onze goed gevulde spaarrekening. Volgende maand zal het er een stuk anders uit zien.

Spaarsaldo November 2022 Spaargrafiek

Beleggingen: ik had mij hier door de opstandigheden niet helemaal meer in verdiept, dus ik schrok aardig toen ik onlangs ons rendement op onze portefeuille bekeek. Een flinke daling en we hebben nu een rendement van 29% op onze aandelenportefeuille.

Beleggingen en Rendement November 2022

Boodschappenbudget; wij gaven € 480,49 uit aan boodschappen. Dat is binnen budget, maar ik durf niet te zeggen hoe vaak we de laatste week voor een makkelijke hap hebben gekozen.

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij €3 met de tweedehands verkopen via Vinted.

Euroclix; wij verzamelden deze maand 1966 euroclix dat is ontzettend veel. Mededankzij een bestelling van materialen voor ons nieuwe huis. We staan nu in totaal op 3250 Euroclix

Energieverbruik

Het is goed te zien aan ons gasverbruik dat de verwarming weer aan staat. Verder zijn de cijfers van een echte wintermaand, voor ons duurzame comfortabele huisje dan. Dat wordt in ons nieuwe huis wel anders. 

Energieverbruik November 2022 Zonnepanelen

November was voor mij persoonlijk een rollercoaster en deden wij het als gezin super goed. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

  1. Goede stappen gezet Miranda! Zeker gezien de omstandigheden.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is een heftige tijd voor jullie. Alsnog gecondoleerd en heel veel sterkte met elkaar !

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: