Doelen & Duurzaam Oktober 2022

by - november 05, 2022

Leuk dat je weer meeleest met een nieuwe Doelen en Duurzaam. In oktober werd ons huis officieel verkocht, behaalden wij een grote financiële mijlpaal van mijn visionboard en schrok ik van onze boodschappenuitgaven.

Doelen en Duurzaam Taxx Life Blog

Persoonlijk

Fysieke Gezondheid; deze maand werkte ik vijf dagen per week, dus ik deed alleen mijn wekelijkse trainingsuurtje onder begeleiding bij Klik in Beweging. Ik had mij wel voorgenomen meer te doen, maar helaas kwam het daar niet van. Wat extra ommetjes hebben dit gecompenseerd.

Mentale Gezondheid; best goed eigenlijk, al zijn wij erg druk met het nieuwe huis. We hebben ons er al bij neergelegd dat wij niet alles af gaan krijgen voor wij erin trekken. Dat scheelt een hoop stress.

Minimaliseren; lekker aan het ruimen en uitzoeken. Al een beetje begonnen met inpakken. 


Taxx Lifestyle/Blog

Unieke Bezoekers; weer een mooi aantal bezoekers op mijn blog, mede door het nieuws over dat ons huis verkocht is. In oktober bezochten 1534 unieke bezoekers mijn blog.

Omzetdeze maand geen omzet en heel eerlijk ligt mijn prioriteit er ook niet zo op dit moment. Wel wat reclame inkomsten en ben ik bezig met een leuke kortingscode in november op Instagram.

Financieel

Sparen; deze maand behaalden wij voor mij een belangrijke mijlpaal op onze spaarrekening. In mei 2019 maakte ik een visionboard met verschillende doelen. Na hard werken en sparen hebben wij de mijlpaal qua spaargeld behaald. Dat hier in december de helft van afgaat voor onze nieuwe verbouwingshypotheek is natuurlijk jammer en zal vast een beetje pijn doen. Maar een mooi doel waar we hard voor gewerkt hebben.

Spaarsaldo Oktober 2022

Beleggingen: het is een roerige markt, ondanks dat bleef ons rendement op onze portefeuille na genoeg gelijk aan vorige maand. We hebben nu een rendement  van 41% op onze aandelenportefeuille.

Rendement Oktober DEGIRO

Boodschappenbudget; hier ben ik niet zo blij mee deze maand, wij gaven € 530,32 uit aan boodschappen. Dat is boven budget, terwijl manlief een weekje weg was en wij een paar keer bij opa en oma, uit de vriezer of iets makkelijks aten. Daarnaast gaf ik ook € 37,50 uit bij de AH met de kaarten van de Postcodeloterij, wat dus niet is meegenomen in dit bedrag.  

Tweedehandsverkoop; deze maand verdienden wij €23,90 met de tweedehands verkopen. Ik bracht onder andere wat spullen naar een kledingbeurs waarvan hetgene dat niet verkocht is gelijk door gaat naar het goede doel. Lekker opgeruimd dus. Neem eens kijkje op mijn Vinted of Marktplaats-account.

Euroclix; vorige maand begonnen wij weer opnieuw met de Euroclix na een uitbetaling € 487,50. Wij verzamelden deze maand 503 euroclix en staan nu in totaal op 1284 Euroclix. Wat ik ook nog graag wilde delen met jullie is dat ik deze maand € 40 aan bol.com bonnen heb laten uitbetalen door Ipsos iSay. Dit is een enquete-programma, erg makkelijk en snel verdiend! 

Energieverbruik

De zonnepanelen deden het best goed in oktober. Sinds 2018 niet zo een hoge opbrengst gehad in de maand oktober. Gas en water helemaal prima, ook in de maand oktober nog geen verwarming aan gehad. Wel een puber die erg lang onder de douche staat.

Stroomverbruik Oktober 2022 Zonnepanelen

Oktober was een redelijk rustige maand, want vanaf volgende maand wordt het hard werken om alle laatste dingen te regelen voor het nieuwe huis en dan vanaf december wordt het klussen, klussen en nog eens klussen. Wij hebben er zin in, maar vinden het ook spannend. Ik wil jullie bedanken voor het lezen en tot de volgende Doelen en Duurzaam

You May Also Like

2 Comments

  1. Mooie overzichten van hoe je je spaargeld verdeelt en leuk om te lezen dat jullie ook meedoen met Euroclix. Ik heb meer dan 9.000 clix beschikbaar :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh bijna 10.000 clix, lekker hoor. Is toch mooi meegenomen dat extra bedrag!

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: