Winactie #WILDREFILL (GESLOTEN)

by - juli 02, 2023

WINACTIE IS GESLOTEN!

Naar aanleiding van de samenwerking die ik in de maand mei had met het duurzame merk WILD, mag ik nu een leuk pakket weggegeven aan één van jullie! Lees snel verder hoe makkelijk je mee kunt doen....

Winactie WILDREFILL

Eind april plaatste ik dit artikel op mijn blog en mocht ik een leuke kortingscode met jullie delen die geldig was gedurende de maand mei. De reden dat ik 'ja' zei tegen deze samenwerking was vooral het duurzame aspect aan bedrijf WILD. Zij willen namelijk de wegwerpcultuur van badkamerproducten veranderen met hoogwaardige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Nu ik zelf inmiddels het product ongeveer twee maanden gebruik kan ik je wel vertellen dat het een fijn product is. In eerste instantie is het even wennen; voorheen gebruikte ik gewone spuitdeoderant en dat voelt en ruikt gelijk heel fris. Deze stick van WILD ruikt ook fris, maar minder overheersend en voelt minder fris aan als je het op brengt. Het voordeel is wel dat het de hele dag fris blijft en dat is veel fijner dan de reguliere deodorants. 

Winactie 

Ik ben daarom blij dat ik één van jullie blij mag maken met onderstaand pakket bestaande uit twee applicators (houders) en twee heerlijke geuren, namelijk 'Pomegranate & Pink Peppercorn' en 'Fresh Cotton & Sea Salt'.

Winactie WILD REFILL

Wat moet je doen om te winnen?

Meedoen is simpel; als je één van onderstaande acties onderneemt loot je mee voor dit leuke pakket;


►  Laat onder dit blogartikel een reactie achter dat je kans wilt maken op dit leuke pakket. (als je anoniem reageert zet dan even je naam of email erbij)

►  Stuur mij een bericht via het contactformulier (rechts in de zijbalk van deze pagina) dan blijft je email privé voor anderen of stuur een mail naar taxxlifestyle@gmail.com

►  Reageer op het facebookbericht dat bij deze winactie hoort en volg mijn facebookaccount.

►  Reageer onder het Instagrambericht dat je graag mee doet en volg mijn instagramaccount.

Je hoeft dus maar één van de bovenstaande actie uit tevoren en wie weet is dit leuke pakket binnenkort wel voor jou! Vrijdag 7 juli maak ik de winnaar bekend. Succes!

You May Also Like

3 Comments

 1. Ik heb WILD ook een tijdje gebruikt. Inderdaad heerlijk fris, maar de zweetproductie nam wel heel erg toe. Gevolg: kletsnatte, maar wel frisse oksels. Ik ben er daarom mee gestopt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh wat vervelend zeg, daar heb ik zelf (nog) geen last van gelukkig. Goed dat je ermee gestopt bent.

   Verwijderen
 2. Ik zou het graag gaan proberen, en wil dus ook mee doen aan deze actie.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: