Duurzaamheid centraal #Wildrefill

by - april 30, 2023

Toen wij in september het voorlopig koopcontract tekenden van ons nieuwe huis wisten wij één ding zeker, wij gingen voor duurzaam. Niet alleen het huis, maar ook ons levensstijl zal vanaf nu af aan groener worden. En daar kwam deze leuke verrassing bij...... inclusief kortingscode voor jullie.

Kortingscode Wild Refill Deodorant

Begin april werd ik benaderd door Wild Deodorant voor een leuke samenwerking op Instagram. Omdat ik weet dat niet iedereen van mijn lezers op dit platform actief is wil ik jullie dit niet onthouden.


Wild Duurzame Deodorant

Het bedrijf Wild wil de wegwerpcultuur van alledaagse badkamerproducten opschudden met hervulbare producten die echt werken en geen compromis maken voor gemak of effectiviteit. Bij Wild willen ze de wegwerpcultuur van badkamerproducten veranderen met hoogwaardige producten gemaakt van natuurlijke ingrediënten.


Een deodorant voor het leven

De Wild Deodorant bestaat uit een herbruikbare deodorantapplicator (case of houder) gemaakt van aluminium die een leven lang meegaat. Je kunt je case keer op keer bijvullen met een bamboe pulp deodorant navullingen die ze bij jou thuis bezorgen. Elke keer dat je jouw case opnieuw vult, voorkom je dat 30 gram plastic dat naar het vuilstort gaat.


Natuurlijke ingrediënten

Er zijn zeven heerlijke geuren boordevol hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de groei van geurveroorzakende bacteriën stoppen en jouw oksels soepel en gehydrateerd houden. Wild wordt gemaakt van planten, niet van aluminiumzouten of parabenen en sulfaten en al onze formules zijn gecertificeerd veganistisch en dierproefvrij. 

Wild Refill Deodorant


Limited Edition Coppafeel

Wild Deodorant heeft nu de limited edition CoppaFeel (Boob)case met een nieuwe geur: 'Chocolate Fondu'. CoppaFeel is een liefdadigheidsinstelling op het gebied van borstkanker, die vooral jonge mensen bewust wil maken van hun lichaam en iedereen wil helpen de best mogelijke kans tegen borstkanker te hebben. Wild deodorant doneert ook nog eens 10.000 pond aan CoppaFeel om hen te steunen bij al hun inspanningen op het gebied van fondsenwerving en voorlichting.

Boobcase Wildrefill

Plasticvrij, Vegan, Meer Bomen

Ik kan hier nog wel uren over vertellen, want ik word enthousiast over dit merk omdat het alles doet dat andere merken niet doen. Geen plastic, natuurlijke ingrediënten, geen afval en planeetvriendelijk. Ze hebben namelijk ook een samenwerking hebben met ONAMISSION. Elke keer als je wat bij Wild koopt, help je de groei van het Wilde bos.   


Kortingscode

Ik gebruik de Wild-deodorant nu bijna drie weken en ik ben er zeer tevreden over. De geur 'Jasmine & Mandarin Blossom' is echt mijn favoriet en ga deze misschien nu al met mijn eigen kortingscode na bestellen ;)

Ik mag jullie de gehele maand mei 20% korting geven op alle producten met de kortingscode MIRANDAWILD20 of klik hier om direct 20% korting te krijgen. Ze hebben niet alleen deze geweldige navulbare deodorant, maar ook shampoobars en zeep. Echt een merk die de wereld een stukje groener en mooier maakt.

*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking waarbij ik het product kreeg

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: