Hoe ik 325 euro verdiende vanuit mijn luie stoel!

by - september 10, 2017

Afgelopen week was het zover, ik kon gewoon even € 325 euro cashen op mijn bankrekening, zonder er echt moe voor te zijn geworden of er heel hard voor heb moeten werken. Eerlijk is eerlijk, ik heb er ruim 10 jaar overgedaan (14,5 jaar om precies te zijn), maar toch het is mooi geld, wat we goed kunnen gebruiken.


Op 11 februari 2003 schreef ik me in bij euroclix.nl, ik kwam toen net terecht in het wereldje van consuminderen en minimaliseren en er ging een wereld voor me open. Euroclix is een organisatie waarbij je door middel van het klikken op emails (reclame), meedoen aan vragenlijsten en dingen te kopen bij webwinkels (bijvoorbeeld wehkamp.nl of bol.com) clix verdient. Die clix zijn weer inwisselbaar voor geld of cadeaus. Hoe hoger het aantal clix, hoe hoger de omwisselkoers.

Nu heb ik het eerlijk gezegd niet zo op digitale dingen, ik bedoel straks verdwijnt het weer en heb je alles voor niks zitten doen, maar aangezien ik al een paar jaar bezig was voordat ik de 10.000 clix behaalde, was het vertrouwen wel gegroeid. Dus spaarde ik door tot 20.000 clix, helaas was ik zo dom om al een keer een cadeau te bestellen, wat achteraf gezien echt zonde was van mijn clix, maar goed al doende leert men.


Nu hoor ik je denken: "wat een werk zeg!?" En ik kan me heel goed voorstellen dat je hier echt geen zin in hebt, klikken op mailtjes, meedoen aan vragenlijsten en ik zal eerlijk zijn; ik heb ook mindere periodes (lees jaren) gehad, waarin ik het heel weinig deed. Ook de vragenlijsten sla ik vaak over omdat het me te lang duurt of omdat ik het saai vind. Maar als je dan merkt dat als je iets besteld bij wehkamp.nl of een pizza besteld dominos.nl wat wij zoiezo wel af en toe deden, een percentage van het aankoopgedrag aan clix krijgt, loopt toch lekker op.

Dus de aanhouder wint en zo kwam het moment (dit had echt veel eerder gekund als ik er wat serieuzer mee om was gegaan) dat ik de 20.000 clix passeerde en deed ik een aanvraag om de clix te claimen. Op woensdag diende ik de claim, op donderdag kreeg ik de goedkeuring en op vrijdag stond het geld gewoon al op mijn rekening.Ik schrok er eigenlijk een beetje van; op eens zag ik dat mijn betaalrekening een stuk hoger stond dan verwacht en dan is het toch best wel veel geld. Ik moest echt even 2 keer kijken en tot me door laten dringen dat ik gewoon echt die € 325 heb gekregen voor eigenlijk "niks". Ik boekte € 250 naar onze spaarrekening en het restant blijft gewoon lekker op de grote hoop, komt altijd wel van pas. En ik ga zeker door; als ik op het tempo blijf zoals nu, kan ik gewoon in 4 of 5 jaar dit zelfde bedrag bij elkaar verdienen.

Wil je er meer over lezen of denk je dat wil ik ook! Kijk dan op de site van Euroclix en wie weet cash jij binnen kort ook wel €10 (1000 clix), €50 (4000 clix), €150 (10.000 clix) of misschien nog wel meer. Ik vind het echt de moeite waard en ik denk dat iedereen wel een extra zakcentje kan gebruiken. Overigens is dit artikel niet gesponsord, het is echt een tip van mij aan degene die op een makkelijke manier een extra zakcentje wil verdienen. En wie wil dat nou niet? ;)

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: