Snoezepoes

by - maart 28, 2005

Snoezepoes, roepnaam Snoes, is sinds juli 2003 bij ons. Hij was toen ongeveer 6/ 7 weken oud (geboren op 21 mei 2003) en we hebben hem gekregen als verjaardagscadeau van vrienden. Nou klinkt dit een beetje simpel, maar het is natuurlijk in goed overleg vooraf gegaan en we zijn ook zelf meegeweest om hem op te halen. Snoes had nog 3 broertjes en zusjes, 1 net als hem, een rode kater en de andere 2 waren zwart.

Snoes is een echte binnenkat, hij blijft in de tuin en meestal na zo een kwartiertje is die het wel zat en wil hij weer naar binnen. Zomers is dit iets minder omdat dan de deur open staat en wijzelf ook wat meer buiten zijn. Hij vind het namelijk heerlijk om bij je in de buurt te zijn. Verder slaapt hij erg veel en kan hij zich zo lekker uitrekken en liggen gapen. Voor de meeste kattenliefhebbers een herkenbaar iets denk ik.

Verder wil hij erg graag aangehaald worden en op zijn tijd flink spelen, waar hij soms een beetje in doorslaat, maar dat is meestal na 2 seconden weer over. Verstoppertje spelen is zijn favoriet, en dan wil hij natuurlijk het liefst zoeken.

Zie hier wat leuke foto's van Snoezepoes;

You May Also Like

4 Comments

 1. Zag jullie buurten op ons log.
  Ziet er verzorgd uit, jullie log.
  Groet,
  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt! Ik zag wat dingen over Rommelmarkten e.d.. Daar gaat mijn intersse erg naar uit, kom binnenkort nog maar eens lang op ons weblog, dan zul je het wel zien!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker ding, die rooie. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is duidelijk: Ieder zichzelf respecterende weblog heeft een kat!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: