Vakantie Curacao September 2002

by - maart 26, 2005

In september 2002 hebben wij een prachtige 7-daagse reis gemaakt naar Curacao.
Na een 9 uur durende vliegreis, kwamen we aan op het vliegveld op Curacao. De hitte was een klap in ons gezicht en ook de constante wind was erg wennen. Na een lange wachtende rij langs de doaune werden we opgevangen door mensen van het hotel Van der Valk. Alles was geregeld en we werden ontvangen in een zeer luxe lobby in het beroemde Van der Valk Hotel midden in de hoofdstad Willemstad:

Verder was het een heerlijke vakantie, we hebben veel gezien en ondernomen. Een paar aanraders zijn;

- een tripje maken van Klein Curacao, dit is een onbewoond eilandje, daar ga je een hele dag naar toe met een kleine groep mensen, echt super, gezwommen met zeeschildpadden.
- een bezoek naar Kontiki Beach, strand hoort bij Hotel Van der Valk, hier wordt je met een busje heen en gehaald, maar je kan s'ochtend ook de boot nemen.

Verder kun je natuur het Sea Aquarium niet over slaan en is het erg leuk om een bezoek te brengen aan Willemstad zelf, wij zaten midden in die stad, dus we hebben er meerdere keren rond geslenterd, voor al de karakterestieke pontjesbrug is erg grappig. Ook hebben we nog een paar snorkeltrips gedaan, op een boot eten een drinken, je vaart dan naar een afgelegen plek, echt supermooi.

Een echt aanrader dus, 7 dagen is precies genoeg, maar voor de duikfanaten is het altijd te kort!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: