Heden wordt Verleden

by - januari 10, 2011

Het eerste logje waar we het nieuwe jaar mee beginnen gaat over iets wat er eigenlijk niet meer is, namelijk de oude huizen en gebouwen op het terrein waar ons nieuwe huis wordt gebouwd! Raar dat de foto's die we de afgelopen maanden hebben gemaakt, nu eigenlijk al geschiedenis zijn.

Op de foto's zie je de "bekende" kleine witte oude huisjes die al een tijdje met de grond gelijk zijn gemaakt, op de andere foto's zie je de oude kwastenfabriek. Deze heeft sinds december 2010 een nieuw onderkomen gerealiseerd op het industrieterrein. Afgelopen week heeft hier dan ook de sloophamer al rijkelijk zijn werk gedaan, waarschijnlijk dat deze eind van deze week ook helemaal weg is. Wordt vervolgd....

You May Also Like

5 Comments

 1. Wat leuk die foto's; ik heb ook wel eens gezien dat foto's van vroeger dan ingelijst worden en een mooie plaats krijgen in een lijst...Maar in het plakboek komen ze zeker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend hoor...en leuk om deze foto's te hebben!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wel leuk dat je er foto's van gemaakt heb kun je ze later nog eens terug kijken.

  Groet stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je foto's heb gemaakt van hoe het was Miranda.
  En straks allemaal foto's van de bouw van jullie nieuwe huis. Ik vond het destijds een leuke tijd om al die verschillende bouwfases mee te maken.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooi straatje! ik zou toch echt wel even in die oude fabriek gaan speuren naar mooie kasten of wat dan ook!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: