Druk en moe....

mei 27, 2012

Zoveel wil ik nog met jullie delen, zoveel nog te laten zien hier. Maar helaas geen tijd en geen energie, waar kan ik dat vandaan halen? Een voordeel is dat de tuin eindelijk helemaal af is, ik heb eindelijk een leuk salontafeltje gescoord en zo word het "things-to-do-lijstje" steeds wat korter. Morgen nog een feestje hier in huize Breddels en dan hopelijk wat meer tijd voor mezelf!? Dus ook ik ga jullie maar even vervelen met een rondje Instagram.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Instagram foto's zijn altijd leuk ;-) Hopelijk wordt het snel allemaal wat minder druk zodat je lekker Me time hebt!!

    Xxx Miranda

    BeantwoordenVerwijderen

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook