Moederdag

by - mei 15, 2012

Wat ben ik verwend door mijn schatjes voor moederdag.

Ten eerste had ik mezelf vorige week al een hele mooie betonnen vaas van PTMD kado gedaan ;), daar voor en voor moederdag kreeg ik afgelopen donderdag van mijn schat een mooie bos witte lelie's, mijn favorieten. Zondagochtend kreeg ik  dan eindelijk(!), hij had het namelijk twee weken moeten verstoppen i.v.m. de meivakantie, van de oudste zijn prachtige kado. Het was een kookboek met daarin allemaal receptjes ingediend door de kindjes van de peuterspeelzaal, een schortje door hem zelfgemaakt met zijn handjes erop, zodat hij voor mama kan koken en zelfs nog in gepakt in papier die hij zelf bestempeld had. Echt helemaal leuk!! Zo lief.

Daarna natuurlijk een race tegen de klok om op tijd bij alle opa's en oma's te zijn, heerlijk zo een moederdag!

You May Also Like

1 Comments

  1. Priscilla, Alex en Abigayle15 mei 2012 om 18:54

    Heerlijk verwend! Geweldig ook dat je de tijd vind met je twee koters, om je site bij te houden. Gewoon jaloers op! Mooie herinnering aan vroeger voor later, hahahaha. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: