Baby Kamer

by - januari 26, 2013

Enige tijd geleden showde ik al de kamer van de oudste , nu is het tijd voor de babykamer.

De meubeltjes waren natuurlijk nog van de oudste . Maar de rest van het kamertje deze keer heel anders; blauw met 1 wand de kleur taupe waar we dan een speels accent op hebben gemaakt, erg schattig geworden.


You May Also Like

4 Comments

 1. Heel erg mooi!

  Groetjes Gerdina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Rustig, en toch iets eigens. Prachtige meubels trouwens ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben helemaal verliefd op dat kamertje van Nathan! Wij gaan (als ik me wel lekker voel heb de buikgriep eigenlijk) vanavond kijken naar meubeltjes bij iemand van Marktplaats, ook een beetje zulk stijl brocant die kant op. Super kamer heeft ie hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: