Project Life week 1

by - januari 09, 2013

Met trots presenteer ik jullie mijn eerste Project Life week van 2013. Ik vind hem stiekem wel heel mooi geworden, al zullen er vast wel wat schoonheidsfoutjes inzitten, al doende leert men. Ik merk wel dat nu we deze week (week 2) weer in het gewone werkritme zitten, het moeilijk is om veel foto's te maken. Maar goed, we gaan lekker door.

Hier dus week 1:

Klik op de foto voor een vergroting!

You May Also Like

6 Comments

 1. Gaaf! Heel veel succes! Ik ben vorig jaar bij week 6 gestrand, maar dat wil je nu vast niet lezen ;-)

  Overigens nu wel bijna alles bijgewerkt hoor.

  Mooie kleurencombi's! Zelf gekozen? Of is het een 'papierlijn' die je gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben idd uitgegaan van een scrapkit, namelijk; "Time for dreams" geen idee van wie die is.

   Verwijderen
  2. haha dat maakt ook niet uit, ik vind het in elk geval heel erg mooi! :-)

   Verwijderen
 2. Gaaf geworden hoor! Ik houd het wel bij mijn wekelijkse Instadiary logjes....de andere projecten houd ik steeds niet vol.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke samenvatting! Ik ga ze allemaal lezen die voorbij komen. Wat gezellig dat jullie de feestdagen hebben afgesloten bij Ballorig. Kwam er pas achter dat er hier zo'n half uurtje rijden ook 1 zit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou ik vind hem geweldig hoor!
  toevallig ga ik een beetje voor het zelfde idee met al deze vakjes! (zie mijn blog)
  echt top...en volhouden he :D

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: