Voornemens!

by - januari 02, 2013

Het is zover, 2013 it is! Heerlijk een nieuwe jaar, nieuwe kansen! Ik barst van de plannen en ideeën, die ik nu echt eens ga doen en/of aanpakken. Dus of je het nou echt voornemens kan noemen dat weet ik niet, maar het is zeker dat ik deze lijst vol energie en goede moed te lijf gaat.

1. Gezonder eten, gevarieerde weekmenu's maken en proberen zoveel mogelijk "echt" te eten. Dus zo min mogelijk pakje en minder junkfood
2. Die verschrikkelijke buik wegwerken! Gaat het niet goedschiks dan maar kwaadschiks :(
3. Zuiniger gaan leven om in de toekomst wat meer financiële zekerheid te hebben.

Bovenste  punten kun je eigenlijk wel benoemen als echte goede voornemens, de volgende punten zijn dingen die van mezelf  MOET doen!

4. Kledingkast uitmesten, dat wil ik al sinds dat de jongste geboren is. Nu ga ik het echt doen en d.m.v. wat basis stukken een paar goede sets creeëren.
5. Zolder opruimen, ja ik weet daar zeur ik al maanden over, maar het moet echt gebeuren, we moeten echt concessie's gaan doen en dingen gewoon weggooien/verkopen/weggeven. Anders komt het echt niet goed.
6. Fotoalbums van de kinderen bijwerken en waarschijnlijk overstappen op digitaal! Al moet ik zeggen dat toen ik van de week de eerste albums van de oudste tegen kwam, het geplakte werk ook wel erg leuk is, dus twijfel nog, eerst maar alles afmaken en dan kijken of we overstappen
7.  Digitale foto's ordenen, rangschikken, back-uppen en desnoods deleten. Hoeveel digitale foto's kan een mens hebben van één dagje sneeuw :s

En last but not least, ik ga het doen:
8. Project Life, Project 365 of hoe je het maar wil noemen. Ik ga van iedere week een overzichtje maken met foto's, belevenissen, nieuwsfeitjes etc etc. De bedoeling is dan dat ik alle 52 weken in een boek ga bundelen en jullie natuurlijk wekelijks op de hoogte houd. Ik hoop echt dat ik het ga volhouden!

Dat gaat het worden en hopelijk kan ik er veel over bloggen, want dat is een teken dat het goed gaat ;)

 Hebben jullie nog goede voornemens of plannen voor 2013?

\goede voornemens 2012

You May Also Like

3 Comments

  1. Maakt niet uit toch wat het is, jij gaat te gek het jaar in zeg! Lekker doen en genieten wat je graag wilt dat maakt een mens blij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. P.S. hier ook de kledingkast en zolder uitmesten haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: