Bruiloft Part 2: De Dag

september 07, 2016

Als vervolg op mijn vorige blog deel ik graag met jullie hoe wij "onze grote dag" beleefde.

s'Ochtends hadden we een normaal ochtend ritueel, we brachten de kinderen naar school om daarna de laatste dingen klaar te zetten. Martijn ging op zijn gemak naar zijn vader (herenkapper), om daarna de jongens van school te halen en ook nog even mooi te laten maken door opa. Ik denk dat dat het enige moment was dat ik ff een moeilijk momentje had. Daarna ging alles weer vanzelf, bloemetjes werden gebracht door mijn vriendinnetje en toen eenmaal de kapster, make-up en mijn moeder kwamen begon het allemaal te lopen en dat gaf me ook wel een goed gevoel eigenlijk. Eindelijk kon het beginnen en toen het eenmaal liep, liep het goed.

Om 13:15 vertrokken we vanuit ons huis om foto's te gaan maken; een vriendin maakt nog even snel wat foto's:


Om 13:30 hadden we met de fotograaf afgesproken in de achtertuin (lees boomgaard) van mijn oom en tante voor de bruidsreportage. Een prachtige plek, waar mijn moeder met haar broer en zussen is opgegroeid.


Rond 14:00 vertrokken we lopend van de boomgaard naar de trouw-lokatie om daar eerst nog wat foto's te maken met naaste familie en getuigen.


Om 15:00 begon de ceremonie in de molen "Johanna", deze staat op de lokatie waar we ook de rest ons trouwfeest vierden. De wieken van de molen waren speciaal in vreugde stand gezet en heel mooi aangekleed met bloemen, de binnenkant was ingericht met stro-balen (hier zaten wij op met de kinderen) en wat krukjes. Helemaal leuk niet te statisch, gewoon lekker simpel.

Het huwelijk werd voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand in het bijzijn van naaste familie en goede vrienden.


Na de ceremonie sneden we de prachtige bruidstaart aan en werd er prosecco gedronken. Deze taart was een van de dingen die ik als eerste had geregeld voor de bruiloft, ik wist precies wat ik wilde en toen ik google-de op deze taart en ook nog bij een oud-collega terecht kwam, wist ik dat het zo moest zijn. Deze prachtige taart werd verzorgd door de Cake-Koningin, voor de kinderen hadden we ook nog cupcakes in dezelfde stijl. Echt helemaal af.


Na de ceremonie arriveerden de rest van de gasten en werd er gezellig geborreld en opende wij als bruidspaar om 18:00 het barbecue-buffet, wat als zeer geslaagd werd ervaren. Het buffet en de rest van de drank werd verzorgd door het restaurant wat zich ook op deze lokatie bevind.


Een groot pluspunt van deze lokatie, dit is ook een van de redenen waarom de deze gekozen hebben, is dat de kinderen heerlijk konden spelen in de prachtige natuurspeeltuin. Wat hebben ze genoten en met een pijl-en-boog-workshop was het feest helemaal compleet.


De dag werd rond 20:30 afgesloten met koffie en lekkers. Rond 22:00 waren we weer thuis met een volgelade auto en met in ons hoofd een prachtige dag vol mooie ervaringen. Toen langzaam hier en daar de eerste foto's binnenkwamen via de app van vrienden en familie begonnen we toch wel te beseffen dat onze vintage-wedding-dream werkelijkheid was geworden.

You Might Also Like

0 reacties

Bekijk hier ons laatste vlog!

Taxx Lifestyle

Taxx Lifestyle
Bekijk ook eens mijn andere blog of mijn webshop voor handgemaakte vintage slingers en woonaccessoires.

Like ons op facebook