ONZE ALLEREERSTE VLOG!!

by - december 04, 2016

En waarschijnlijk ook de laatste! ;) Nee hoor, dit dacht ik de afgelopen dagen wel even; het was aardig wat werk en ook het editten is een hele nieuwe wereld voor me, dus het was allemaal erg wennen en er zijn aardig wat uurtjes in gaan zitten.

Zoals jullie in ons weekoverzicht van afgelopen woensdag konden lezen, was Martijn vorige week 3 dagen weg voor zijn werk, nu gebeurd dat wel vaker dat Martijn een paar nachten weg is óf voor het werk óf om te vissen. Bij langere visvakantie's maakte ik al eens digitale overzichtjes met foto's zodat hij dat dan later terug kon kijken. Maar deze keer greep ik mijn kans om een vlog te maken. De jongens leek het leuk om dit aan papa te laten zien als hij weer terug is en voor mij de uitgelezen kans om het eens te proberen.

Ik vind het kijken van vlogs erg leuk, maar helaas gaat er heel veel tijd in zitten om ze te bekijken. Ik heb nu een vlogger die ik echt volg en als ik eens een uurtje over heb, heb ik nog wel een paar favorieten. Vandaar dat ik geïnspireerd werd om het ook eens te proberen. Maar dat viel dus nog niet mee; zoiezo het filmen van alles is heel veel werk en dan alle stukjes aan elkaar zetten en het een beetje opleuken is een flinke klus. En dan nog dingen filmen die een beetje leuk zijn voor de kijkers, wij als standaard gezinnetje hebben niet echt een heel boeiend leven, dus dat is ook wel een puntje.

Maar (!) ik moet zeggen dat het best grappig is geworden en ben ook best trots dat deze eerste editie best goed gelukt is. Op een paar schoonheidsfoutje na, maar goed alle begin is moeilijk en daar leren we dan weer van voor de volgende keer.

Dus bij deze presenteren wij met trots aan jullie onze allereerste vlog:


Laat even weten wat jullie er van vinden, je kunt onder dit bericht reageren, maar ook op ons youtube-kanaal zelf met een duimpje omhoog of omlaag. Ook kun je je gratis abonneren op ons kanaal. Mocht het er nog eens van komen ;)You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: