Weekoverzicht week 48; Cursus, Winnen, Kerstshow, Klussen en natuurlijk Sinterklaas!

by - december 07, 2016

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht!

Maandag
Vandaag en morgen heb ik cursus, het wordt een lange dag! De jongens gaan voor schooltijd nog even naar de achter-buurjongens, waarna ze gezamenlijk naar school zullen gaan. De rest van de dag worden ze opgevangen door oma Tineke. Samen met een collega van mijn vestiging reizen we af naar Nijmegen en het wordt idd een lange dag met heel veel informatie en activiteiten.Dinsdag
Ook vandaag weer cursus in Nijmegen, papa begint wat later en brengt de jongens naar school, de rest van de dag worden ze verzorgd door Oma Bep. Gelukkig is de cursus vandaag om 15:00 afgelopen, maar dan moet eerst wel even het examen gehaald worden en dat lukt, de hele groep is geslaagd ;)

En of dat mijn examen halen nog niet genoeg was, win ik deze avond ook nog een prijs op de site van hethuishoudenvan.nl. Echt super leuk, ik win een My Journal-agenda voor 2017, dit is een agenda uitgebreid met lijstjes en andere praktische bladen, ik word er blij van.

Dus in 1 dag én mijn "Passport to Success" én een super coole "My Journal" voor 2017, nu kan er gewoon niks meer mis gaan ;)Woensdag
Yes, daar was ik wel aan toe; lekker een ochtendje voor mezelf. Eerst breng ik de jongens naar school en aan de gracht is goed te zien dat de winter is ingetreden, dus geven we de eenden en meeuwen eerst nog wat oud brood. Verder ik sport wat en doe weer het een en ander in het huishouden.


s'Middags kijken we samen met het vriendinnetje van de gym alvast onze vlog, waar het vriendinnetje ook in voor komt, ze doen nog wat pietendansjes op de liedjes via youtube en dan vertrekken we naar de gym.


Na de gym heeft de oudste zijn twee-wekelijkse fysiotherapie en na een paar maanden is zijn vaste juf weer terug van zwangerschapsverlof. We kletsen honderd uit over de bruiloft, het behaalde B-diploma en natuurlijk de baby, ook verwennen we haar nog met kadootjes uit mijn eigen webshop.


Tijdens het gymen en de fysio brengt de jongste samen met Oma een bezoekje aan een kerstshow bij het tuincentrum.


Rond 17:00 krijg ik een heel lief appje van een dierbare kennis; "Hoihoi, ik wilde even zeggen dat ik altijd met veelplezier je blogs lees. Het is leuk om te lezen. En het besef dat dit een geweldige herinnering is voor later. Inspirerend"  Zo lief!! Echt daar word ik een blij mens van :) Ik kan met een gerust hart naar yoga vanavond.


Donderdag
Vandaag nog even een dagje werken en dan lekker weekend. Ik maak samen met mijn collega nog even 80 sint-kadootjes klaar voor alle collega's.


Al met al een drukke dag die zo voorbij is.  De jongens lekker naar school en oma Tineke vangt ze weer op.

Vrijdag
Lekker thuis vandaag, dat was ook wel nodig moet ik zeggen. Eerste uurtje sport ik en de rest van de ochtend bereid ik het een en ander voor op het bezoek van de Sint van aanstaande zondag.

's Middags komt er een vriendje bij de jongste spelen, de oudste en ik gaan nog even op zoek naar truien bij ons in de stad omdat we afgelopen week in Tiel niet konden slagen. Gelukkig slagen we hier wel en de oudste is weer twee mooie truien rijker. Als we naar huis fietsen zijn ze in de tuin bij de kerk aan het trainen met uilen. We stoppen even om een  kijkje te nemen.Zaterdag
Een productief dagje vandaag; Martijn en de jongens bakken s'ochtends eerst pepernoten.


Daarna gaat Martijn verder met de schoenenkast in de gang, de jongste helpt een handje. De kast komt zo goed als af, we moeten nu alleen nog op zoek naar legplankjes.


Daarnaast maken we ook de tuin nog winterklaar, de trampoline was al afgebroken en opgeborgen en vandaag maken we dus het kleine tuinperkje winter klaar. De jongste speelt lekker met  de achterbuurjongen binnen en bouwen een mooie treinbaan. De oudste en de oudste achter-buurjongen spelen heerlijk buiten.


Papa gaat 's avonds uiteten met vrienden en de jongens zetten vanavond voor de laatste keer hun schoen!

Zondag
Vandaag een hele drukke dag voor de boeg! Vandaag naken we via ons blog bekendheid aan onze allereerste vlog op ons youtube-kanaal, zo benieuwd naar de reactie's. Verder bereid ik eerst nog het een en ander voor voor morgen op mijn werk. s'Ochtends maak ik een heerlijk citroenkwarktaart en s' avonds bereid ik nog wat hapjes voor voor het high tea gebeuren.


Oh ja en ik loop ook nog 6 kilometer hard bij 0 graden celsius maar wel met een prachtig uitzicht. Martijn loopt er overigens ook nog 5, hij wilde eerst niet na zijn avondje stappen, maar gelukkig kon ik hem overtuigen, want dit weer is zo lekker om te lopen.


  's Middags vieren we pakjesmiddag met beide opa's en oma's erbij. Eerst was er een gedicht in de brievenbus, die verwees naar de zak met kado's in de schuur. Wat worden die mannen toch zelfstandig, zelf het gedicht lezen en zelf de zak halen uit de schuur. ❤

Daarna gaat het snel met die jongens, ze hadden zelf de rolverdeling al bedacht, de oudste leest de namen en de jongste brengt ze naar de juiste persoon. Gelukkig kunnen we nog een kleine pauze inlassen voor een tweede kopje koffie en een liedje. Maar daarna gaan de mannen weer snel door. Het zijn allemaal geslaagde kado's en iedereen is blij! Er wordt dan ook al flink gespeeld met de kado's .


Fijn dat het er weer op zit, morgen nog op school en op het werk en dan is het klaar voor dit jaar. Misschien dat ik nog een aparte blog besteed aan onze Sinterklaasperiode.

Heel erg bedankt voor het lezen van ons weekoverzicht en tot volgende week!

You May Also Like

1 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: