Weekoverzicht week 50; Huiswerk, Kerstkaarten, Amsterdam en Efteling!

by - december 21, 2016

Welkom bij weer een nieuw weekoverzicht, leuk dat je meeleest.

Maandag
We starten weer met een normale werk- en schooldag, Oma Tineke past op. 's Avonds maakt de oudste zijn huiswerk, wat wordt hij toch groot. En ook nog gezellig met zijn kerstmuts op.


Dinsdag
Het wordt een beetje saai, maar ook vandaag weer werken en naar school. Uit school gaat de oudstebij een vriendje spelen, de jongste speelt lekker met oma. Ik vang op de terugweg van mijn dè nieuwe Pickachu met kerstmuts. Nu zijn we echt klaar voor de kerst ;)


De jongens hebben ieder een eigen kerstboompje op hun kamer, als Martijn s' avonds uit zijn werk komt heeft hij 2 mini-lichtsnoeren voor de jongens meegenomen, vol trots gaan ze hun boompje afmaken met de lampjes.
Woensdag
Ik breng de jongens naar school en probeer een rondje hardlopen. Na het debacle van zondag met mijn enkel, ben ik er een beetje bang voor, ik doe het rustig aan en het valt mee. Ik loop gewoon heel fijn 5 km! Blij dus...bij het naar huis wandelen voel ik mijn enkel toch wel. Dus even aankijken nog.


's Middags met de jongens naar de gym en op de terug weg gaan we op zoek naar kleine kerstkaartjes voor de klas, bij de derde winkel is het raak. We komen zelfs nog paardjes tegen op een wel hele vreemde plek.


Thuis beginnen we vast met het schrijven van de kerstkaartjes en aan het eind van de middag hebben we nog een verschoven afspraak bij de fysio.


s'Avonds badderen de jongens lekker en ik geniet weer van mijn yoga-uurtje.

Donderdag
Werk- en schooldag. Vandaag neem ik op mijn werk afscheid van een collega waar ik al vanaf het begin mee werk, altijd bijzonder, omdat dat er niet zo heel veel meer zijn. Hij gaat met pensioen en lekker genieten van zijn familie en vrije tijd. Oma Tineke zorgt voor de jongens en is aan het opruimen thuis, ze neemt een flinke stapel spellen mee naar ons. De jongens zijn er blij mee.


Vrijdag
Lekker thuis vandaag, als ik de jongens naar school heb gebracht, rijd ik naar Meteren voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste. Dat werd ook wel weer tijd, want ook die had ik sinds de bruiloft niet meer gezien. *schaamschaam*


Na afloop rijd ik ook sinds lange tijd nog even langs de kringloopwinkel, ik vind het altijd even leuk om te snuffelen, deze keer zonder resultaat. Als ik de jongens uit school haal, komt er een vriendje van de oudste mee om te spelen.

Rond kwart voor drie brengen we het vriendje naar huis met de fiets en brengen we een bezoekje aan de huisarts. Altijd lang wachten op de vrijdagmiddag bij de huisarts, maar de jongens gedragen zicht karig, kan ook niet anders op deze manier ;)


Daarna gaan we lekker naar huis en is het echt weekend. En wat voor één, we hebben een druk weekend voor de boeg. s'Avonds eten we lekker boerenkool en doen we echt helemaal niks meer.

Zaterdag
Vanochtend moet Martijn werken voor zijn baas in Den Haag, de jongens en ik rommelen lekker thuis en ze maken beide iets voor het feestje waar we vanmiddag heen gaan. Onze jongens zijn niet echt van die knutselaars en al helemaal niet uit zich zelf dus echt super knap dat ze dit uit zichzelf doen.


s'Middags hebben we dus een verjaardag van vrienden en waar we lekker een hapje mee eten.

Zondag
Vandaag een drukke dag, ik ga vandaag naar Amsterdam voor een masterclass van een van mijn idolen op het gebied van bloggen en vloggen. Ik ben echt reuze benieuwd wat ik er van kan verwachten.

Martijn en de jongens brengen een bezoek aan de Winter Efteling, Martijn kon via zijn personeelsvereniging van zijn werk deze dag gratis naar de Efteling met zijn gezin, helaas had ik de masterclass al geboekt anders had ik echt heel graag mee gegaan. De jongens hebben een super dag en houden het langer vol dan verwacht al hoewel ze op de terugweg in de auto voldaan in slaap vallen.


Mijn masterclass was ook echt helemaal super en boven verwachting, het was een lange dag maar wat een super ervaring was dit. Misschien ga ik hier nog wel een aparte blog aan wijden.


Dit was onze week, volgende week een drukke week met de aanloop naar de kerstvakantie en de feestdagen.

Nog even update over mijn allerliefste vadertje; ten eerste wil ik graag iedereen bedanken voor de lieve reactie's: met mijn vader gaat het heel erg goed, de medicijnen slaan goed aan en hij voelt zich zelfs fitter en energieker dan daar voor. Helaas zijn er nog andere medische dingen die spelen, maar ook daar was deze week positief nieuws. Dus we gaan het jaar 2017 hoopvol en positief tegemoet.


Super bedankt voor het lezen en tot volgende week!

You May Also Like

0 Comments

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat: